|
07.06.2024 20:54

Головна красуня 1+1 Соломія Вітвіцька показала ТОП-6 найкращих образів на всю свою кар’єру: тренди 2024

Соломія Вітвіцька — яскрава зірка українського телебачення, яка вже понад десятиліття заворожує глядачів своїм шармом, професіоналізмом та неперевершеним стилем. Відома телеведуча розпочала свій шлях на 1+1 у 2008 році, пройшовши шлях від кореспондентки ТСН до постійної ведучої програми.

Соломія завжди приваблювала глядачів своєю щирістю та відкритістю. Її природна краса та доброзичливість роблять її ідеальною телеведучою, яку обожнюють мільйони українців. З роками Вітвіцька стала ще привабливіше і сформувала власний впізнаваний стиль. Від того навіть цікавіше дивитися на старі світлини телезірки, коли Соломія ще працювала кореспонденткою, опубліковані в недавньому дописі.

Однак свій пост красуня присвятила зовсім не собі, а журналістській діяльності загалом. Пані Вітвіцька відзначає, що журналісти мають величезну силу та можуть робити добро, сіяти світло. Для когось це виражається у донесенні до людей правди та розвінчуванні фейків. Інший своїми репортажами демонструє світ навколо без прикрас і допомагає тим, хто цього потребує, часто ризикуючи собою.

Соломія Вітвіцька показала свою трансформацію за час роботи на 1+1

Також Соломія відзначає, що журналістика в сьогоденні — це не лише сюжети, а також волонтерство. І сама дівчина яскраво демонструє це власним прикладом. Телеведуча активно допомагає дітям, жінкам і захисникам України. До речі, її коханий також зараз боронить нашу Батьківщину і телеведуча щоденно тримає з ним зв’язок. А звело їх разом саме волонтерство.

Соломія Вітвіцька показала свою трансформацію за час роботи на 1+1

Нагадаємо, що з 2013 року Соломія була в шлюбі з режисером Владом Кочатковим. За спільною згодою у лютому 2021 року пара подала на розлучення. Ніяких претензій колишнє подружжя одне одного не має. А під однією зі світлин Вітвіцької з її новим обранцем Олексієм Ситайлом колишній чоловік написав, що бажає їй миру та любові, бо Соломія заслуговує на щастя.