|
08.06.2024 15:03

Як виглядає колишня дружина Дзідзьо, яку він тримав вдома: була господинею, а після розлучення засяяла

2021 року стало відомо про те, що Михайло Хома розлучається зі своєю дружиною Ярославу Притулою. При цьому дану подію супроводжував чи мали скандал: співачка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про те, що екс-чоловік не дозволяв її будувати сценічну кар’єру, вставав на заваді у її спробах пройти кастинг на шоу, а також не бажав ставати татом.

DZIDZIO показав, як виглядає його колишня дружина Slavia

DZIDZIO показав, як виглядає його колишня дружина Slavia

Коли Михайло почув про це, він був розгніваний, і цього не приховував. Навіть присвятив колишній дружині вельми критичний вірш. Публіка одразу ж почала прив’язувати до цих подій і Ольгу Цибульського, яку підозрювали у романі з артистом. Однак співачка відреагувала також доволі жорстко, і публічно звернулася до колишньої свого партнера по сцені.

Врешті-решт конфлікт вдалося врегулювати. Завершився він мирним розставання за попередніми домовленостями. Зокрема, Славія відмовилася від поділу майна і в якості відступних отримала розкішну квартиру на березі озера.

Вже через декілька місяців Михайло надав їй документи на нерухомість, а вона в свою чергу показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як виглядає її нова домівка.

Згодом Славія змогла реалізувати всі свої плани та бажання. Зокрема, вона активно почала будувати сценічну кар’єру, виступати, давати концерти та знімати нові кліпи. В її житті з’явився новий коханий. Втім, його особистість вона поки що не розкриває. В її блозі стає все більше підписників, а в пресі все більше статей про неї.

Ба більше, навіть взявся допомагати своїй колишній у шоу-бізнесі, завжди готовий дати їй пораду, і також часто дзвонить. За словами Ярослава, їхні діалоги тривають близько години. За деякими даними, Михайло вже також з’явилася нова обранець ця, але він не хоче її розкривати.