Рубрики: Фото та відео
12.06.2024 21:58

Переможець “Холостячки” Еллерт розповів, чим займається в розлуці з Ксенією Мішиною: “Службовий роман”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт розповів, чим займається в розлуці з Ксенією Мішиною. Зараз гуморист перебуває в еміграції, але зовсім не один.
Поділитися

Ба більше, комік навіть декілька разів повертався на батьківщину, але робив це без шуму та галасу. За його словами, виїхав він цілком легально, і зробив це вже декілька разів. Зірка останні місяці в Україні не мав постійного місця роботи, переживав драму в особистому житті, тому легко наважився на еміграцію.

 

Примітно, що в штатах в нього все склалося доволі швидко: він почав виступати та гастролювати, знайшов друзів, налагодив своє життя і продовжує вести власний блог. Чоловік навіть почав власний бізнес.

З колишньою обраницею Ксенією Мішиною, йому хоч і не вдалося зійтися, але також стосунки стали набагато кращими. Після образ та поганого розставання екс-закохані все ж таки зробили крок назустріч та залишилися друзями.

Еллерт розповів, чим займається в розлуці з Ксенією Мішиною

Зараз Олександр активно веде свій блог та розповідає, як у нього проходить адаптація за кордоном. Зокрема нещодавно він опублікував на особистій сторінці відео, на якому показав, як переглядає кіно про службовий роман.

Еллерт розповів, чим займається в розлуці з Ксенією Мішиною

Кадри були зроблені в Лос-Анджелесі.

Нагадуємо, що Олександр та Ксенія вельми довго йшли до розставання. Публіка швидко помітила, що між закоханими пробігла чорна кішка. Перший дзвіночок надійшов, коли Ксенія знаходилася на зйомках в Хорватії.

Тоді акторка видалила усі спільні фотографії з Олександром, залишивши лише їхню колаборацію для реклами. Олександр навпроти заперечував, що між ними є якісь проблеми, але після публікації Ксенії про розставання не став заперечувати, а почав жартувати на цей рахунок, лише погіршуючи ситуацію.

Пізніше Олександр неодноразово говорив про свої плани повернути кохану, але в нього так нічого і не вийшло, хоча можливість була. Востаннє вони були разом в Карпатах після 24 лютого. Саме ця їхня поїздка поклала край будь-яким взаєминам зірок.