Рубрики: Фото та відео
14.06.2024 17:08

Ані Лорак розповіла про свої справжні почуття, і не до обранця Ісаака Віджраку: “Більше немає ілюзій”

Знаменита співачка українського походження Ані Лорак зробила публічне звернення не до свого обранця Ісаака Віджраку та зробила зізнання в почуттях.
Поділитися

Більше 15 років в мережі пліткують про те, що Ані Лорак та Сергій Лазарєв мали роман. Досі невідомо, чи відповідають істинні ці чутки, адже ні для кого не секрет, що співак має нетрадиційну орієнтацію, і навіть цього не приховує.

Тим не менш, зв’язок Кароліни з Сергієм настільки міцний, що може збентежити будь-кого. І наявність чоловіків у співачки ніколи цей зв’язок не послаблювало. Наприклад, зараз вона знаходиться у романі з іспанським тренером Ісааком. Але це не заважає музикантам і надалі дружити та підтримувати одне одного публічно. Взаємний піар для цих двох — звична справа, як обов’язок хороших друзів.

Ані Лорак публічно розповіла про свої почуття до близького їй чоловіка

 Ані Лорак публічно розповіла про свої почуття до близького їй чоловіка

Саме тому нещодавно на особистій сторінці Кароліну соціальні мережі Instagram з’явилася нова публікація, в якій вона звертається до Сергія, вітаючи його з презентацією, а також підкреслюючи своє ніжне ставлення до товариша..

У кадрі чоловік постав з татуюваннями та закритими очима. На себе він одягнув лише жилет. Цікаво, що Сергій Лазарєв спочатку підтримав Україну, так само як і Максим Галкін, але пізніше видалив публікацію зі свого блога і більше не переривав мовчання.

Неодноразово з’являлася інформація, що насправді Лазарєв не змінював своєї думки, але злякався і надалі не наважився говорити вголос.

 Ані Лорак публічно розповіла про свої почуття до близького їй чоловіка

Чого не можна сказати про Ані Лорак, яка спочатку не наважувалася заговорити, а через півроку після свого зникнення з’явилася як ні в чому не бувало, і почала провокувати публіку своїми висловлюваннями.

При цьому репутація Ані Лорак постраждала як в Україні, так і в російській федерації через її походження. Компанія співачки збанкрутувала, а у коментарях під її публікаціями багато критичних висловлювань як від співвітчизників, так і від росіян.