|
20.06.2024 11:56

Народився на другий день після концерту: як виглядає новонароджений малюк, який ощасливив Могилевську

Навколо материнства Наталі Могилевської завжди ходило найбільше чуток. 15 років тому подейкували, що зірка от от має стати матір’ю. Мовляв, і сама співачка хоче, і для цього все є. Але не так склалося як гадалося. Усі пророцтва шанувальників на цей рахунок не збулися, а сімейне життя з часом ніби припинило цікавити артистку. Вона з головою поринула у роботу і все менше часу приділяла даним питанням.

Тоді в мережі поповзли чутки про те, що насправді у Могилевської вже давно є дитина. Зокрема з’являлися навіть плітки про те, що це Світлана Тарабарова. Мовляв, і зовнішню схожі, і співачка дуже багато часу приділяє своїй підопічній, наче вона не чужа.

Наталія Могилевська розповіла про поповнення та показала малюка

 Наталія Могилевська розповіла про поповнення та показала малюка

Коли жінки розсварилися між собою, стало зрозуміло, що за цими стосунками не було нічого такого. Питання материнства було відсунуто у довгий ящик. Артистка нічого не розповідала навіть про свої романи, і напевно якби не злив кадрів, на яких артистка разом з дитиною входить до приміщення в Києві, публіка ніколи би не дізналася, що Наталія Могилевська удочерила двох дівчат.

Досі залишається загадкою, хто такий її коханий Валентин. Цілком можливо, що з цим чоловіком співачка вже давно і навіть вийшла заміж, адже досвід вже підказує, що Могилевська не готова розповідати про те, що відбувається в її приватному житті. Натомість, вона радіє важливим подіям в інших сім’ях. Як наприклад, нещодавно стало відомо, що шанувальниця артистка народила одразу після її концерту.

Дівчина боялася, що пологи почнуться прямо під час виступу. Але Нащастя все склалося найкращим чином, а невдовзі на особистій сторінці мами в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія з ніжками новонародженого.