Рубрики: Фото та відео
20.06.2024 16:58

Леся Нікітюк вийшла на зв’язок без макіяжу та розповіла, як збільшує губи і витягує очі без жодних процедур

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк вийшла на зв'язок з дому та показалася без макіяжу. Зірка розповіла, як їй вдається так добре виглядати без косметики.
Поділитися

Хоча ведуча провела над собою неймовірну роботу за останні 15 років, і стала неперевершеною красунею, часто Леся стикається з критикою через те, що вона користується послугами косметологів та змінює риси свого обличчя. Раніше на це гостро реагували її матір, яка ставила нахабних користувачів на місце.

Пізніше Нікітюк все ж таки вмовила рідну людину не читати критику від публіки і ставитися до цього більш філософськи. І тим не менш, сама не нехтує можливістю попередити подібні випадки у свою сторону.

Леся Нікітюк розповіла, як збільшує губи без косметологів

 Леся Нікітюк розповіла, як збільшує губи без косметологів

Так, днями зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому спочатку показала стіл, що накрила вдома, а пізніше продемонструвала і свій домашній вигляд: спека зробила свою справу і тому Нікітюк надягла купальник. При цьому, вона була майже повністю без косметики.

Аби уникнути великої кількості повідомлень стосовно її захопленість у косметології you Леся Нікітюк одразу пояснила, що користується фільтрами, які дозволяють їй показувати публіці своє обличчя навіть у ті моменти, коли їй лінь фарбуватися.

Леся Нікітюк розповіла, як збільшує губи без косметологів

Мовляв, завдяки фільтру в неї і збільшуються губи, і витягуються очі.

Але також необхідно відмітити, що Леся ніколи не приховувала того, як часто та регулярно відвідує салони краси, масажистів, тощо. Леся Іванівна активно займаються власною фізичною формою, слідкує за шкірою, волоссям, нігтями, і тому завжди виглядає з голочки.

Зараз команда з Лесею вже закінчила знімальний процес нового сезону програма, тому телеведуча має можливість розслабитися вдома. Однак, помітно, що вона ретельно готувалася до телевізійного сезону, і навіть коли не має макіяжу, виглядає неймовірно.