Леся Нікітюк вийшла на зв’язок без макіяжу та розповіла, як збільшує губи і витягує очі без жодних процедур

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк вийшла на зв'язок з дому та показалася без макіяжу. Зірка розповіла, як їй вдається так добре виглядати без косметики.

Хоча ведуча провела над собою неймовірну роботу за останні 15 років, і стала неперевершеною красунею, часто Леся стикається з критикою через те, що вона користується послугами косметологів та змінює риси свого обличчя. Раніше на це гостро реагували її матір, яка ставила нахабних користувачів на місце.

Пізніше Нікітюк все ж таки вмовила рідну людину не читати критику від публіки і ставитися до цього більш філософськи. І тим не менш, сама не нехтує можливістю попередити подібні випадки у свою сторону.

Леся Нікітюк розповіла, як збільшує губи без косметологів

Леся Нікітюк йде на Холостячку
 Леся Нікітюк розповіла, як збільшує губи без косметологів

Так, днями зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому спочатку показала стіл, що накрила вдома, а пізніше продемонструвала і свій домашній вигляд: спека зробила свою справу і тому Нікітюк надягла купальник. При цьому, вона була майже повністю без косметики.

Аби уникнути великої кількості повідомлень стосовно її захопленість у косметології you Леся Нікітюк одразу пояснила, що користується фільтрами, які дозволяють їй показувати публіці своє обличчя навіть у ті моменти, коли їй лінь фарбуватися.

Леся Нікітюк розповіла, як збільшує губи без косметологів

Мовляв, завдяки фільтру в неї і збільшуються губи, і витягуються очі.

Але також необхідно відмітити, що Леся ніколи не приховувала того, як часто та регулярно відвідує салони краси, масажистів, тощо. Леся Іванівна активно займаються власною фізичною формою, слідкує за шкірою, волоссям, нігтями, і тому завжди виглядає з голочки.

Зараз команда з Лесею вже закінчила знімальний процес нового сезону програма, тому телеведуча має можливість розслабитися вдома. Однак, помітно, що вона ретельно готувалася до телевізійного сезону, і навіть коли не має макіяжу, виглядає неймовірно.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?