|
21.06.2024 20:39

Влад Яма знайшов собі іншу пару і показав цю красуню всім: законна дружина вже все бачила і відреагувала

Влад Яма давно говорив про те, що мрія емігрувати до Сполучених Штатів. Звичайно, всі розуміли, що саме хореографу заважає це зробити: влаштована кар’єра в Україні, яка приносила хороші доходи і гарантувала світле майбутнє.

Втім, доля розпорядилася таким чином, що зірка вирішив все ж таки полетіти за океан та реалізувати свою мрію. Він забрав дружину та маленького сина, і нині проживає у штаті Флорида, Маямі. На життя він заробляє тією самою справою: хореографією. Чоловік надає приватні уроки, а інколи збирає групи.

Влад Яма показав свою нову партнерку по танцях

Влад Яма показав свою нову партнерку по танцях. Скріншоти особистої сторінки зірки

Наприклад, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову афішу, в якій показав партнерку, з якою буде вчити свою публіку парним танцям. Танцівницю звуть Марі.

Безумовно, Ліліана вже бачила афішу та підтримала свого коханого чоловіка. Ба більше, вона навіть приходить до нього на заняття і також вчитися новому. Зокрема, у її блозі регулярно з’являється відео такого характеру.

Нагадуємо, Влада вже неодноразово критикували в мережі за його втечу. Однак, колеги шоу-бізнесу деякий час намагалися його підтримувати та не виносити жорстких вердиктів. Деякі прямо говорили про те, що Яма мав повне право поставити в пріоритет свою сім’ю та виїхати разом з ними.

Однак, з часом ставлення до зірки почало псуватися, деякі його колеги взялися відкрито говорити про те, що дороги назад в нього більше немає, і якщо спочатку були шанси повернутися в український шоу-бізнес, то зараз все вже зрозуміло.

Згідний ним журналістом, якому Влад погодився дати інтерв’ю після 24 лютого він серйозно посварився. В пресі вважають, що це було викликано скандалом, який понісся після. Влад заблокував Дьоміна, і навіть його сина, і досі з ним не поговорив, хоча журналіст його до цього закликав.