|
22.06.2024 07:02

Екс-чоловік Лорак Налчаджиоглу розповів, чому повернувся на батьківщину: головна причина не в яхті, а в ній

Останні декілька років особисте життя колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата вельми насичена. Не встиг бізнесмен у минулому році одружитися, як вже через декілька місяців стало відомо про його розлучення. Екс-пара так і не розповіла, що сталося такого, що обидва вирішили розірвати союз, який уклали зовсім нещодавно.

Тим не менш, через деякий час Лілія все ж таки натякнула, що мала місце стара проблема — невірність. Саме через це колись з Муратом розлучилася Кароліна.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу розповів, чому повернувся на батьківщину

Колишній чоловік Ані Лорак возз’єднався з екс-обраницею

Ще більш дивною ситуацією став роман Мурата з Анастасією Фоксі, адже з дівчиною він зійшовся ледь не одразу після новини про його розставання з дружиною.

Коли саме вони познайомилися, і як закрутилися їхні романтичні стосунки достеменно невідомо. Ба більше, нещодавно поповзли чутки про те, що і з цією дівчиною не склалося. Як раптом Мурат здивував рішенням: він взяв кохану з собою у Туреччину, і зробив їй пропозицію руки і серця, яка вочевидь одразу ж завершилася весіллям. На кадрах пара носить обручки на безіменних пальцях, а Анастасія називає Мурата своїм чоловіком.

Мурат Налчаджиоглу розповів, чому повернувся в Туреччину

На кадрах пара насолоджується відпочинком, катається на яхті, проводить дні у компанії дочки Мурата Софії, а також друзів.

Нагадуємо, що Ані Лорак тим часом будує своє особисте щастя з Ісааком Віджраку. Пара зійшлася 2 роки тому і поки що не поспішає з просуванням вперед та переходом на інші етапи. Кароліна зізналася, що вони планують продовжувати ходити на побачення та жити окремо, і цей варіант або двох влаштовує. При цьому тренер постійно приїжджає до своєї коханої, а вона до нього. Інколи зустрічаються на нейтральній території.

Мови про весілля поки що немає, але хтозна як все обернеться наступного дня.