|
21.06.2024 21:21

Кар’єра зіркової сім’ї його не цікавить: син Даші Кацуріної показав, як не любить професію мами та Дантеса

Даша Кацуріна — одна з найбільш яскравих та впізнаваних особистостей в українському шоу-бізнесі. Її кар’єра, особисте життя та творчі здобутки постійно викликають інтерес публіки. Зараз Даша має міцні стосунки зі співаком Володимиром Дантесом. Їх можна назвати повноцінним подружжям, але без офіційної реєстрації шлюбу.

Даша часто ділиться цікавими моментами зі свого життя. Нещодавно зірка виклала пост, де показала сина Івана. Хлопчик їсть смаколик, поки його знімає любляча мама. Але він одразу відвертається, як тільки бачить, що на нього направлена камера.

“No photo”, — з гумором підписала відео Даша

Син Даші Кацуріної відмовився йти стопами батьків

До слова, Володимир Дантес чудово ладить з дітьми Кацуріної. Співак навіть жартома сказав, що поруч з такою енергійною малечею він перетворюється на чайлдфрі. Проте власних дітей Володимир хоче, але поки що не будує щодо цього чітких планів. Що ж стосується дітей коханої від першого шлюбу, то він в першу чергу прагне бути для них хорошим другом, підтримкою, але не намагається замінити їм батька.

Син Даші Кацуріної відмовився йти стопами батьків

З колишньою дружиною Надею Дорофєєвою, яка має стосунки з Мішею Кацуріним, співак не спілкується. А ось Даша підтримує зв’язок з колишнім чоловіком заради дітей та спільних бізнесів. Нагадаємо, що під час шлюбу пара володіла мережею ресторанів.

Але в першу чергу Кацуріну цікавить мода та творчість. Саме в цій сфері вона здобула першу популярність. Завдяки чудовим ідеям, вмінню створювати привабливі образи та неймовірному почуттю стилю вона змогла успішно розвинути кілька власних брендів одягу.

Також Даша регулярно бере участь в різноманітних благодійних проєктах і загалом дуже активна в громадському плані. Приміром, разом із коханим Володимиром Дантесом дизайнерка нещодавно випустила фільм, присвячений підтримці ЛГБТК+.

Син Даші Кацуріної відмовився йти стопами батьків