|
22.06.2024 16:38

Її серце б’ється все швидше й швидше: Дорофєєва показала щасливе відео та вразила довгоочікуваною новиною

Надя Дорофєєва, одна з найпопулярніших українських співачок, нещодавно випустила новий трек “Хартбіт”, який уже встиг завоювати серця багатьох слухачів. Ця пісня миттєво підкорила чарти, зайнявши перше місце на YouTube і друге на Apple Music, а в TikTok вже понад 11 тисяч відео створено під її звуки. На фоні такого грандіозного успіху співачка поділилася новим відео, де вона щасливо танцює під власний трек. Також Дорофєєва пообіцяла й надалі радувати аудиторію першокласними піснями.

“Не зупиняємося, feeling your heartbeat”, — підписала пост зірка

“Хартбіт” — це не просто новий трек, а справжній хіт, який змусив багатьох задуматися про особливості сучасних взаємин. Пісня розповідає про хлопців, які так сильно зациклені на собі та настільки самозакохані, що не помічають інших людей та інших почуттів. Відеокліп до пісні, знятий відомою українською режисеркою Таню Муіно, став справжнім витвором мистецтва, демонструючи Надю у різних образах та створюючи захопливу атмосферу.

Відео до нового треку вражає своєю красою, чутливістю та елегантністю. Кліп знімався у Барселоні, яка зазвичай дуже сонячна. Але якраз на момент знімань у місті пішла злива. Проте роботу над музичним відео вирішили не переносити, тому дощ та вітер, якими зустріла артистку та її команду завжди привітна Іспанія, додали відео особливого шарму.

Надя Дорофєєва розповіла про успіхи нової пісні

Варто зауважити, що хоча у кліпі все має прекрасний вигляд, але зірка зізнається, що моментами знімання для неї були складними. Те результатом Надя задоволена, оскільки злива додала відео драматичної нотки, якої йому не вистачало.

Партнером Дорофєєвої у кліпі виступає британський танцюрист Семюель Ділкес. Для тренувань у них було всього півтори години. Від того неймовірний результат стає ще більш дивовижним. А сотні тисяч переглядів кліпу всього за кілька днів дозволяють зрозуміти, що зусилля під час роботи над піснею та всі труднощі під час фільмування були того варті.

“Цей трек буде ще дуже довго на першому місці, бо його просто неможливо перестати слухати”, — пише в коментарях одна із шанувальниць зірки

Надя Дорофєєва розповіла про успіхи нової пісні