|
22.06.2024 21:18

Олена Кравець кардинально змінила імідж і показала результат: від боб-каре відмовилась і відростила шевелюру

Олена Кравець вже давно звикла до частої зміни образів, адже працювала на сцені багато років і була вимушена перевтілюватися у найрізноманітніших персонажів. Але 2 роки тому Олена попрощалася зі своїм гумористичним минулим. У той самий період зірка під стригла волосся дуже коротко, кардинально змінивши свій імідж.

Імовірно це було пов’язано з розірванням контракту на телебаченні. Є великий шанс того, що Олена не могла розпоряджатися своєю зовнішністю так, як вона б того хотіла.

Олена Кравець змінила імідж та показала результат

Олена Кравець змінила імідж та показала результат

Втім, ера коротких зачісок у Олени, судячи з усього, закінчилася. Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показалася з довгим волоссям та картузі.

У дописі до публікації Олена розповіла, що розпочинається її найперший курс, в якому вона буде вчити усіх бажаючих голосу та вміння виступати на публіку. У коментарях підписники одразу ж поділилися своїми враженнями від того, якою побачили Олену на цей раз. Навіть попри те, що Кравець обрала вельми спортивний образ, довге пряме волосся зробила свою справу: вона виглядає молодшою та витонченішою.

Хоча безумовно, ця історія суто індивідуальна: деяким жінкам набагато більше пасують короткі стрижки, деяким все ж таки романтичності надають укладання та довгі пасма.

Нагадуємо, що цього року Олена також запустила свій авторський подкаст, в якому спілкуються з рідними та друзями на різноманітні теми, які хоча і залишаються побутовими, але ніколи не втрачають своєї актуальності через те, що з цим стикаються абсолютно всі.

Зокрема, вона веде його зі своєю дочкою, запрошує дітей, друзів, близьких, і саме тому він виходить таким теплим і щирим, адже гості давно знають ведучу і можуть їй відкритися на повну.