|
23.06.2024 10:13

Олександр Пономарьов показав жінку, яка народила йому єдиного сина: красуня, яку в Голлівуді не знайти

Офіційно Олександр Пономарьов був одружений лише раз. Це сталося через деякий час після його розлучення з Оленою Мозговою. Зірці зустрілася красуня Вікторія Мартинюк, яка хоча і не надовго, але ощасливила виконавця.

Неймовірної вроди дівчина майже одразу після весілля подарувала коханому сина, який також отримав ім’я Олександр. Вже через 5 років пара розійшлася. Офіційна причина розлучення: зради та недостойна поведінка Олександра Пономарьова у шлюбі.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає матір його сина

 Олександр Пономарьов показав, як виглядає матір його сина

І хоча розлучення було скандальним та непростим, пара намагалася все ж таки знайти спільну мову, щоб їхній син міг надалі відчувати батьківську любов.

З часом Вікторія знайшла нове кохання і навіть народила дочку. Олександр також не залишався самотнім. Подейкують, що в нього роман з концертною директоркою. Одружуватися він нібито не поспішає, але це лише за офіційною версією.

 Олександр Пономарьов показав, як виглядає матір його сина

У своєму коментарі Вікторія Мартинюк якось зізнавалася, що виховує свого сина таким чином, щоб обов’язку його батька панувала доброзичлива та шанобливе атмосфера. Зокрема вона пояснює сину, що необхідно з дослухатися до мачухи та не створювати проблем. Саме тоді стало відомо, що плітки правдиві, і у Олександра Пономарьова дійсно живе жінка.

Сама Вікторія матюк значно покращила після розлучення. Вона і до того була надзвичайно вродливою, але після того, як знайшла своє кохання, розквітла, і розквітла надзвичайно. Але іронічно, що її син наздогнав її у зрості вже будучи підлітком, а зараз давно вищий за неї.

Мініатюрна мама виглядає поруч зі своїм сином, як його сестра чи однокласниця. Однак на сімейних фотографіях одразу помітно, хто справжній діамант родини, і хто любляча мама.