|
24.06.2024 09:03

Соломія Вітвіцька показала, чим ласує у відпустці з коханим: їжа, яку може дозволити собі кожен українець

Соломія Вітвіцька, відома українська телеведуча, знову знайшла своє щастя після розлучення з режисером Владом Кочатковим. Її новим обранцем став Олексій Ситайло, захисник України. Стосунки між Соломією та Олексієм почалися неочікувано і для шанувальників, і для пари. Їх об’єднала волонтерська діяльність: Ситайло звертався до Вітвіцької за допомогою, коли його підрозділу потрібна була підтримка певними речами.

Соломія Вітвіцька показала, що їсть з коханим на сніданки

Згодом Соломія та Олексій почали тісніше спілкуватися, а з часом це переросло у справжнє кохання. Втім, взаємини стали для пари непростим випробуванням через відстань, яка їх розділяє. Телеведуча не раз зізнавалася, що спілкування в такому режимі — це складно. Навіть людей, що вже довго разом, відстань обтяжує. А під час умовного квітково-букетного періоду таке спілкування особливо непросте.

Втім, Соломія ніколи не жаліється. Вона вдячна долі, що зустріла своє кохання, та використовує кожну можливість побути разом. Зараз саме випала така нагода, тому Вітвіцька та Ситайло разом проводять час на відпочинку спільно зі своїми друзями, оскільки у чоловіка дуже коротка відпустка та навіть в ній часто доводиться думати про справи.

Соломія Вітвіцька показала, що їсть з коханим на сніданки

Телеведуча з коханим обрали Карпати, щоб насолодитися прекрасною українською природою. Соломія активно ділиться радісними моментами зі своїми підписниками, оскільки в нинішніх реаліях вони трапляються дуже рідко. Навіть зі своїми подругами Світланою Тарабаровою та Наталкою Карпою зараз вони бачаться дуже рідко.

Соломія Вітвіцька показала, що їсть з коханим на сніданки

До слова, гастрономічні вподобання у телеведучої досить звичні кожному українцю. На пікніку з друзями Вітвіцька їла сосиски, сир та нарізані шматочками помідори — нічого екстравагантного. Сніданки телеведуча також готує досить прості: спаржу для себе та кабачки для коханого.

Соломія Вітвіцька показала, що їсть з коханим на сніданки