|
24.06.2024 14:59

Як виглядає сестра Макса Барських, яка знає, що він насправді Коля: ніколи не здогадаєтесь, що вони родичі

Макс Барських пройшов чималий шлях від ледве відомого вокаліста до зірки, яка збирає великі концертні зали. І варто відзначити, що хоча на початку співак отримав великий поштовх від продюсерів, мало кому вдається цей шлях продовжувати у такому ж темпі.

Задля того, аби прив’язати до себе публіку Максу довелося зробити багато речей, і деякі з них досі добре пам’ятають фанати. Наприклад, його любов до Світлани Лободи, а також спробу поцілувати співачку прямо на сцені.

Досі незрозуміло, чи реальними були його почуття до колеги, або ж все ж таки це була вдала піар-компанія, яка привертала увагу і не залишала байдужих.

Макс Барських показав, як виглядає його сестра

Макс Барських показав, як виглядає його сестра

При цьому йому вдавалося приховувати іншу сторону свого життя, і вельми вдало. Поки увагу привертали його романтичні справи, сварки з іншими учасниками талант-шоу, боротьба з продюсерами, публіка навіть не помітила, що не знає абсолютно нічого про його родину.

Але артисти з часом розкриваються із цієї сторони. Наприклад, нещодавно Макс опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зі своєю сестрою.

Примітно, що жінка виявилася взагалі не схожою на свого брата, і якщо зустріти цих двох десь на вулиці, то важко припустити, що вони мають родинний зв’язок.

Нагадуємо, що місяць тому Макс Барських у Києві виступив з україномовною шоу-програмою. Артист зібрав близько 10 тисяч шанувальників у столичному “Палаці спорту” і порадував їх улюбленими оновленими композиціями. Більшість глядачів співали у форматі великого багатотисячного караоке, тим самим підтримуючи музиканта.

Зокрема на виступ артиста пройшло дуже велика кількість його колег, і в аудиторії засвітилися Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Анна Трінчер та інші зірки.