|
24.06.2024 17:13

Камалія покинула Україну і на крилах щастя рушила туди, де її зачекалися: заради кого співачка залишила все?

2 роки тому життя Камалії назавжди перевернулося. Не тільки через події в країні, але і через те, які рішення приймала її родина у цей період.

Так, її колишній чоловік-мільярдер Мохаммад Захур прийняв рішення про переїзд до Великобританії. Разом з собою він зібрав сина Армана, який на той момент перебував в Києві, а також дочок-двійнят. Врешті-решт, родина переїхала у будинок старшої дочки бізнесмена Тані. Співачка на той момент відмовилася переїжджати, адже серйозно переживала за власну країну. Зірка залишилася зі своєю матір’ю Інною Петрівною. Але вже через декілька місяців все ж таки чоловік її вмовив залишити палац.

Камалія виїхала з України і рушила у Великобританію

Камалія виїхала з України і рушила у Великобританію

Артистку вистачило ненадовго. Хоча вона знаходилася поруч зі своїми дорогими дітьми, а також перебувала під крилом чоловіка, вона дуже сумувала за батьківщиною і врешті-решт прийняла рішення, що дівчат залишить в Лондоні, а сама повернеться. З тих пір вона знаходиться з дітьми у розлуці, яку переживає найважче.

З іншої сторони у артистки є можливість бачитися з власними спадкоємцями кожні 2-3 місяці. А інколи їхні зустрічі відбуваються навіть частіше. Зокрема, на канікулах мама намагається увесь свій вільний час присвячувати діткам.

Так зараз стало відомо, що Камалія рушила до тих, кого любить найбільше — своїх дітей. Артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому розповіла, що рушай за кордон, і все заради того, аби побачитися з двійнятами.

Зі сторони публіки артистка на цей рахунок завжди отримує максимальний відгук та підтримку, адже користувачка розуміють, наскільки важко дається усе це співачці, яка боролася за щастя стати матір’ю понад 10 років.