Рубрики: Фото та відео
25.06.2024 12:01

Настя з сином: Каменських сколихнула мережу правдою після років чуток про вагітність від Потапа (Відео)

Настя Каменських сколихнула мережу правдою після років чуток про вагітність від Потапа. Про що стало відомо після її нового кліпу з молодим виконавцем?
Поділитися

Незабаром Настя Каменських буде святкувати великий ювілей, адже на сцені працює більше 15 років. За цей час вона постала у великій кількості різноманітних образів, пробувала себе у різних напрямках і неодноразово намагалася змінювати репертуар. В неї є серйозні композиції і не дуже. Дует з Потапом давно закінчився, але дуетні пісні також не покинули життя зірки.

Настя Каменських розповіла важливі новини після чуток про вагітність

І час від часу артистка звертається до цього формату, адже дуже в ньому досвідчена і знає, як з цим працювати. Зараз Настя здебільшого налаштована на роботу на іспаномовний ринок. Фанати до цього ставляться по-різному. Хтось підтримує Настю, хтось навпаки ображається, що вона покидає Україну.

Настя тим часом намагається не забувати про свою батьківщину і виступає, як в Іспанії, так і на рідній землі. І до того ж навіть влаштовує співпрацю з молодими виконавцями. Наприклад, нещодавно вона заспівала з Островським та випустила новий кліп.

Однак, далеко не всім сподобався такий формат. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram є відривок відео роботи, у коментарях під яким зібралося вельми багато критики, і навіть жарти про те, що Настя заспівала зі своїм сином.

Настя Каменських розповіла важливі новини після чуток про вагітність

Нагадуємо, що днями раніше поповзли чутки про те, що у Насті Каменських може бути з молодим виконавцем роман. Тим паче, що не так давно Богдан Беспалов поширив чутку про те, що нібито Потап зустрічається з найкращою подругою зірки Анною Андрійчук.

Зіркове подружжя досі не прокоментувало дану інформацію. Минулого разу новина про зраду Олексія набрала чималі оберти, однак тоді пара наважилася заговорити про це лише через місяць після скандалу.

На тлі даних новин в мережі навіть припинили ширитися чутки про імовірно вагітність Насті Каменських, хоча раніше це відбувалося дуже часто.