Рубрики: Фото та відео
25.06.2024 15:03

Єдиний син Влада Ями Леон показав, якою пішов доріжкою: повним ходом розмальовує стіни у Маямі балончиком

Відомий український хореограф Влад Яма показав, чим займається його син у Флориді. Виявляється, Леон пішов вельми неочікуваною дорогою, але правди не приховує.
Поділитися

Цікаво, що відкритий та активних соціальних мережах Влад Яма зараз неохоче ділився правдою про особисте життя 8 років тому. Про народження в нього сина не знав ніхто, аж допоки зірка сам не розповів про це під час зйомок розважального шоу. На той момент хлопчик навіть встиг трошки підрости.

Але в якийсь момент соціальні мережі почали приносити шалені гроші блогером та зіркам, і хореограф взявся за справу тут як тут. До цієї ідеї долучилася і його дружина Ліліана, яка вела власний акаунт і набрала чимало підписників.

Влад Яма показав, чим займається його син у Флориді

Хто би міг подумати, що в якийсь момент слава принесе багато гірких моментів, але так само допоможе триматися фінансову на плаву. 2 роки тому Влад разом з родиною вирішили емігрувати до Сполучених Штатів Америки, про що мовчав досить довго. Коли стало відомо, що відбувається користувачі мережі не стримували себе і активно критикували танцівника.

Він в свою чергу не мовчав, і сперечався з аудиторією. І досі чоловіку прилітає від підписників за необережні коментарі або перебування за кордоном. Тим часом деякі його колеги все ж таки виражають розуміння. Мовляв, Влад завжди в пріоритет ставив родину, а тому поїхав з ними.

Ні для кого не секрет, що танцівник дійсно обожнює свого сина, проводить з ним дуже багато часу, виховує його, привчає до спорту, тощо. І так само підтримує дитину у його всіх проявах: від творчості до інших аспектів дорослішання.

Зокрема, нещодавно Влад показав, як його Сен-Леон робить графіті на стіні.

Влад Яма показав, чим займається його син у Флориді. Скріншоти особистої сторінки зірки

Судячи з усього, це нове захоплення дитини, адже раніше хлопчик здебільшого займався брейк-дансом та іншими активними видами відпочинку, спорту, хобі.

Хтозна, можливо незабаром хлопчик відштовхується від вуличного мистецтва і долучиться до його більш високих проявів.