Рубрики: Фото та відео
25.06.2024 16:05

Розлука з нею найважча: Олександр Пономарьов розповів про свої почуття до жінки, яка пішла від нього давно

Популярний український співак Олександр Пономарьов може похизуватися великою родиною. Але серед неї вже немає жінки, яка пішла від нього давно.
Поділитися

Так, на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram постійно з’являються його улюблені дочки Євгенія та Зоя, часто фігурує синочок Олександр, якого він обожнює. Цивільна дружина, про яку вже давно здогадуються і преса і шанувальники завжди поруч з ним, хоча на акаунті не світиться.

Але є жінка, чиї фотографії — це справжня рідкість на сторінці виконавця. Мова йде про його маму, яка пішла з життя багато років тому. Власне, її не стало вже як 20 років. Жінка рушила на небеса ще у той період, коли її син не здійнявся на небосхил шоу-бізнесу. Хоча вже тоді було зрозуміло, що він стане золотим голосом України. Тож його тріумфом вона насолодитися безумовно не встигла.

Олександр Пономарьов показав, як виглядала його мама

 Олександр Пономарьов показав, як виглядала його мама

Хоча зірка надзвичайно прив’язаний до неї, так скоалося, що про подію, яка приносить біль Олександр Пономарьов зайвий раз публічно не згадував. Власне, публіка все ж таки хоча і любить дізнатися іншу сторону життя зірок, але це не та тема, яка проходить безболісно.

Але днями Олександр Пономарьов все ж таки зробив великий подарунок для своїх шанувальників та опублікував на своїй сторінці архівну фотографію матері, який показав, як вона виглядала багато років тому.

Кадр зроблений у чорно-білому кольорі. Зірка у дописі обмежився загальновідомими фразами, які присвячують померлим.

Але звичайно, даний матеріал одразу знайшов чималий відгук у публіки, яка поділилася своїми емоціями та також до єдналася до побажань Олександра Пономарьова.

Нагадуємо, що приблизно у той самий період свого батька втратила Олена Миколаївна Мозгова. Колишня дружина Олександра Пономарьова була надзвичайно прив’язана до тата, і це стало великим горем для сім’ї.