Рубрики: Фото та відео
25.06.2024 17:00

Після новини про зраду Тоня Матвієнко припала до Скорпіона: обіймала, танцювала і не приховувала почуттів

Не так давно в мережі розійшлися чутки про роман Тоні Матвієнко з Романом Скорпіоном. Не дивлячись на це, співачка влаштувала публічні обійми з колегою. І не тільки обійми.
Поділитися

Як відомо, ще декілька років тому Тоня Матвієнко взялася співати дуетом з менш знаменитим виконавцем Романом Скорпіон. Спочатку це не викликало ніякого ажіотажу серед публіки, але останні декілька місяців мережею почали ширитися чутки про нібито роман між виконавцями.

Досить довго жоден з них не коментував дану ситуацію. І ось нарешті Скорпіон заявив, що між ними нічого немає, а також поставив запитання публіці, чи дійсно вони хочуть побачити напругу в його стосунках з чоловіком Тоні Арсеном Мірзояном.

Як ніяк, подібні речі можуть дуже негативно впливати на зірковий шлюб. Наприклад, колишня дружина Михайла Хоми Ярослава зізнавалася, що їй було дуже важко читати новини про імовірний роман чоловіка з Ольгою цибулькою, і врешті-решт це повпливало руйнуванню сім’ї.

Тоня Матвієнко влаштувала обійми з Романом Скорпіоном на публіці

Тоня Матвієнко влаштувала обійми з Романом Скорпіоном на публіці

І хоча плітки про імовірний любовний зв’язок між ними ще не вчу, Тоня Матвієнко нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з їхнього виступу, на якому вони спочатку обіймаються, потім танцюють, а потім співають.

Нагадуємо, що свого часу Тоня Матвієнко була коханкою Арсена Мірзояна. Пара цього навіть не приховувала, адже робити це було марно: публіка знала, що музикант одружений і має двох дітей. Однак, пізніше закохані вирішили проблему, і врешті-решт залишилися разом.

У зв’язку з цим Слава Дьомін якості спитав у Тоні Матвієнко як вона ставиться до того, що у її чоловіка репутація не вірного партнера. А також натякнув їй на те, що про Арсена говорять, нібито він любитель красивих жінок. Виконавиця відкрито розгубилася від подібного випаду на свою адресу, але заявила, що нічого подібного не чула.

Арсен у свою чергу такі питання навіть ніколи не ставили публічно.