Рубрики: Фото та відео
25.06.2024 21:51

Оля Полякова повернула 12-річну доньку з Англії в Україну та показала, як їй тепер живеться: більше не плаче

Популярна українська співачка Оля Полякова повернула 12-річну доньку з Англії в Україну та показала, як їй тепер живеться. Аліса не стала приховувати емоцій.
Поділитися

2 з половиною роки тому Оля Полякова була вимушена забрати обидвох дочок за кордон. Заради них вона і сама перебувала деякий час поза межами України, хоча могла використати даний етап з іншими цілями. Тим не менш, як будь-яка зіркова мама артистка обрала спочатку своїх дітей.

Вже пізніше стало зрозуміло, що Оля Полякова може повернутися. Її старша дочка Марія вступила до коледжу, а молодша почала навчатися в англійській школі. Але розлука з дітьми довго не тривала. Вже через рік Маша повернулася з бажанням вступити до українського вишу, а Аліса почала плакати та проситися назад.

Оля Полякова показала, як дочка почувається після повернення в Україну

Оля Полякова показала, як дочка почувається після повернення в Україну

Неодноразово у своїх інтерв’ю співачка розповідала, що молодша дочка влаштовує її справжні сцени, адже дуже хочу повернутися до батьків, друзів і свого дому. У цьому питанні вона її дуже розуміла, але задовільнити потреби доньки не могла: боялася за її безпеку.

Під час останньої поїздки Аліса таки змогла вибрати для себе право повернутися в Україну. Про це Оля Полякова повідомила декілька тижнів тому. Тож артистка привезла Алісу жити в Україну, хоча в країні складні часи, а в Англії було б набагато безпечніше.

Втім, донька виконавиці лише зраділа своєму поверненню. Зокрема, Оля Полякова поцікавилася у Аліси, коли вони прогулювалися лісом, які в неї враження від приїзду. Дівчинка наголосила, що почувається дуже добре.

“Добре! Дуже добре! Взагалі добре!” – Поділилася дочка Олі Полякової.

Оля Полякова показала, як дочка почувається після повернення в Україну

Нагадуємо, що не так давно Оля Полякова розповіла про те, як Аліса хотіла бути хлопчиком. Співачка задовільняла її потреби, і з часом дівчинка почала проявляти інтерес до суконь. Зірка радить всім іншим також приймати людей такими, які вони є, і буде набагато більший шанс, що це лише допоможе, і ніяким чином не нашкодить.