|
26.06.2024 09:17

Як виглядає перший чоловік 45-річної Олі Полякової і де він зараз: український єврей з немаленьким капіталом

На сцені королева ночі вражає своєю епатажністю. Полякова ніколи не підбирає слів та чесно говорить те, що думає. Співачка навіть може жорстко відреагувати на питання чи коментарі, які вважає недоречними. При цьому особисте життя Олі — справжній взірець стабільності, щирості та кохання, яке трапляється лише раз за все життя.

Полякова зі своїм першим та єдиним чоловіком Вадимом Буряковським познайомилися у 2003 році на його дні народження. Свято відбувалося на кораблі, куди чоловік запросив співачку виступати. Знайомство стало доленосним — Вадим закохався в Олю, яка також не залишилася байдужою до бізнесмена, що вразив її своїм почуттям гумору.

Оля Полякова показала свого першого чоловіка

Спочатку їхні стосунки були дружніми та завжди обмежувалися приємними побаченнями. Вадим, який на момент знайомства знаходився у стосунках, навіть не намагався зробити Олю своєю коханкою, бо поважав Полякову. Але зрештою почуття взяли верх і заради Полякової бізнесмен залишив свою попередню цивільну дружину.

У 2004 році пара офіційно одружилася, а згодом у них народилися дві доньки: Маша у 2005 році та Аліса у 2011-му. Оля та Вадим створили міцну родину, яка завжди була підтримкою один для одного. Буряковський, на відміну від дружини, дещо сторониться публічності. Але при цьому він завжди підтримує знамениту дружину.

Оля Полякова показала свого першого чоловіка

Полякова часто підкреслює, що саме завдяки підтримці чоловіка вона змогла досягти великих успіхів у кар’єрі. Звісно ж, мова не лише про емоційну, а також про фінансову складову, бо на початку свого шляху гроші Вадима дуже допомогли Поляковій під час запису пісень, зйомок кліпів та просування власної творчості.

Зрештою це принесло свої плоди, тому розподіл сил у сім’ї значно змінився. Зараз Оля приносить у родину найбільшу частку грошей. Втім, вони з Вадимом не змагаються у цьому, а просто насолоджуються спільним життям. У подружжя є красивий дім із садом та навіть невеличкою власною фермою.

Оля Полякова показала свого першого чоловіка