|
26.06.2024 08:38

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала дещо нелегальне, що обожнював телеведучий

Українці чудово знають, що правила соціальних мереж часто невблаганні. І хоча за постом можуть стояти виключно хороші наміри, чудернацьки алгоритми вирішують інакше та просто його видаляють. Але іноді вони починають працювати абсурдно! Свідком саме такої ситуації стала Христина Горняк, чий пост був автоматично видалений.

Христина Горняк поскаржилася на заборони

Звісно ж, нічого забороненого на світлині не було. Красуня просто поділилася тим, що їй складно качати прес, а зайві сантиметри на животі їй не подобаються. Тому Христина попросила у підписників поради щодо того, як це можна зробити апаратним методом. Але алгоритми вирішили, що Горняк проводить операції із незаконним товаром!

Можливо, незаконно мати хорошу фізичну підготовку чи красиве життя? Останнім, до слова, дівчина активно ділиться на своїй сторінці. Христина досі гостює у Відні, звідки незабаром відправиться назад до Києва. Нотаріусиня зазначає, що вона хоче додому, але водночас сумуватиме за прекрасною австрійською столицею.

Христина Горняк поскаржилася на заборони

Також Горняк регулярно розповідає підписникам про свої плани. Крім приємного відпочинку у Відні дівчина також займається роботою. Але поміж зустрічей та перемовин Христина завжди знаходить час для відпочинку та відвідин салону краси. Нотаріусиня зазначає, що для неї важливо бути вільною у всьому: переміщеннях, думках, діях.

Саме така внутрішня легкість, здатність стійко проходити крізь найскладніші етапи життя дозволяє Горняк зберігати свою неймовірну красу та життєрадісність. Хоча, звісно, дівчина не применшує значення харчування та спортивних занять, тому регулярно приділяє час фізичній активності. А значний вклад в успіхи красуні робить її тренерка Надія Батрак.

Христина Горняк поскаржилася на заборони

Але в погоні за власним ідеалом варто не забувати іноді зупинятися для того, щоб просто насолодитися моментом. Христина регулярно це робить, відвідуючи цікаві місця, ходячи на побачення або просто сидячи в кафе за чашкою кави чи бокалом Aperol.

Христина Горняк поскаржилася на заборони