|
26.06.2024 09:58

Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу: красень-москвич не виправдав довіри співачки і зрадив її

Свій перший шлюб Аліна Гросу вельми активно обговорювала і в мережі, і на телебаченні. За тим, як розвиваються події публіка дійсно слідкувала пильно. Зокрема, неабияк здивувала вартість весілля молодих людей: хоча його оплатили батьки, здавалося неймовірним, що торжество коштувало таких надзвичайних грошей.

І ще більш дивним було, що при таких обставинах шлюб Аліни Гросу протривав всього 5 місяців. Впродовж декількох років вона була рекордсменкою у коротко тривалості шлюбу в українському шоу-бізнесі. Однак нещодавно її обігнали. Зробив це колишній чоловік Ані Лорак Мурат, який розлучився зі своєю обраницею через 3 місяці.

Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік Олександр Комков

Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік Олександр Комков

Щоб запобігти різноманітним пліткам Аліна Гросу вирішила самостійно розповісти правду: вона заявила, що Олександр попросив у неї перерву в стосунках, але сам навіть і не думав зберігати вірність. Тобто, сприймав себе як вільного чоловіка.

Коли він захотів повернутися, то в нього не вийшло. Стався скандал, в ході якого Аліна дізналася, що Олександр обирав собі лише багатих жінок, а жінка до якої він пішов в цей раз, була до того й старшою.

Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік Олександр Комков

Помиритися їм не вдалося. Хоча Аліна Гросу не так давно розповідала, що насправді мріяла, аби все налагодилося, і вона змогла знайти спільну мову з чоловіком. А вже через деякий час Олександр знайшов іншу, і навіть став батьком.

Судячи з усього, він зараз може бути в Москві, однак не виключено, що чоловік емігрував. Зокрема, його друг-режисер говорив про те, що Олександр будує бізнес в Сполучених Штатах Америки, а отже є великий шанс, що в російській федерації він не живе.

Це було би іронічно, адже Аліна також на даний момент знаходиться в Лос-Анджелесі, і поки і не думає повертатися на батьківщину.