|
26.06.2024 10:42

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Надя Дорофєєва завжди вражала шанувальників своєю красою та добротою. Через такі риси співачки шанувальники завжди хотіли побачити її в ролі мами. Спочатку Дорофєєвій неодноразово приписували вагітність у шлюбі з Володимиром Дантесом. А коли у Наді почалися стосунки з Мішею Кацуріним, то чутки розгорілися з новою силою.

Проте співачка завжди досить чітко та швидко їх спростовувала, демонструючи плаский животик. Також Надя зазначала, що для материнства її ритм життя не підходить, оскільки через творчість та ситуацію в країні вона часто відчуває стрес і має мало вільно часту. Щоб народжувати дитину — вважає Дорофєєва — потрібно брати відпустку.

Надя Дорофєєва показала свій животик

Але дітей зірка обожнює! Зокрема, вона часто проводить час з сином та донькою Міші від його шлюбу з Дашею Кацуріною. Поруч з ними Наді радісно, та й діти Міші обожнюють Дорофєєву. Звісно ж, маму Олександрі та Івану вона заміняти не планує, тому хоча мати власних дітей. Але в найближчі плани знаменитості вагітність не входить.

Що ж стосується іграшок, пост з якими опублікувала співачка, то це колаборація з відомим українським брендом ALICE K. В рамках співпраці був обіграний впізнаваний благодійний образ з вушками. Саме тому зірка з’явилася на фото в компанії різноманітних іграшкових зайчиків, які викликають у Дорофєєвої приємні спогади про дитинство та подарунки.

“Ох і ах та інші схвильовані звуки”, — прокоментував допис коханої Міша Кацурін

Надя Дорофєєва показала свій животик

Нова колекція ALICE K, створена спільно з Дорофєєвою, пропонує речі для створення красивих повсякденних образів: джинси, футболки, мереживні комплекти та різноманітні аксесуари. Речі прикрашені принтом зайчика, а також рядком із Надіної пісні.

“А ти зайка, вартий лайка”, — слова з треку “Хай пишуть”

В коментарях підписники дуже зраділи такій колаборації. Дорофєєва вже давно довела, що має чудовий смак та розкішний стиль, а бренд ALICE K є одним з найпопулярніших серед сучасних українських модниць.

Надя Дорофєєва показала свій животик