Рубрики: Фото та відео
26.06.2024 21:57

Від ведучих “1+1” в прямому ефірі “втік” стіл: перевершили Падалко без зуба і вражену Островську з купкою?

Від ведучих "1+1" в прямому ефірі "втік" стіл. Невже на цей раз журналісти каналу перевершили Падалко без зуба і вражену Островську з купкою?
Поділитися

Різноманітні конфузи та на передбачення ситуації — не рідкість для прямих ефірів. А вірніше, їхній постійний супутник, адже неможливо постійно тримати на контролі абсолютно все. Грає роль і людський фактор, і справність техніки, психологія, характер роботи, тощо.

Навряд українці забудуть те, як Марічка Падалко під час прямого включення втратила свій зуб, але зовсім не розгубилася, обережно забрала його рукою і продовжила працювати з суфлером. Її професійність стала легендою в усьому світі, адже витримкою та холоднокровністю Марічки були вражені всі.

Неважливо на якому телеканалі показували даний інцидент: американці, англійці, іспанці, — абсолютно всі говорили про те, що це прояв найвищого професійного рівня.

Наталія Островська свого часу також потрапила у конфуз, і так склалося, що у перші роки своєї кар’єри ведучої. Гості ефіру принесли з собою песика, малятко сильно розхвилювався і залишив ведучий купку прямо на столі.

Пані Островська також не розгубилася, посміялася, і врешті-решт дане відео розлетілося на жарти в мережі. Марічку Падалко пані Наталя не перевершила, але також залишилася в історії конфузів в прямому ефірі.

Ведучі каналу “1+1” в прямому ефірі потрапили у конфуз

Ведучі каналу 1+1 в прямому ефірі потрапили у конфуз

На цей раз у вельми дивну ситуацію потрапили ведучі “1+1 Марафон” Євген Плінський та Ірина Прокоф’єва. У них просто в прямому ефірі “втік” стіл.

Казус стався, коли ведучі почали вести блок телемарафону від “1+1”. Євген Плінський та Ірина Прокоф’єва встигли представитися, аж раптом стіл почав кудись їхати. Звісно ж, ведучі з усмішкою звернули уваги, що щось відбувається не те. Євген Плінський зазначив, що стіл кудись поїхав, але це не завадить їхній роботі.

Звісно, якщо складати рейтинг конфузів, то Падалко та Островську даний інцидент не перевершить, але глядачі мали привід добряче посміятися та навіть підняти собі настрій.