|
29.06.2024 15:24

Стосунки без балансу? Ані Лорак засвітила гірку правду про свій роман: вона свою обручку носить, а він – ні

Як відомо, 2 роки тому Ані Лорак зізналася про те, що перебуває у романі з тренером з Іспанії. Чоловіка звуть Ісаак Віджраку.

З самого початку він не сподобався шанувальникам артистки. Зокрема тому, що невдовзі до повідомлення про їхні любовні стосунки на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram були присутні фотографії з молодою жінкою та маленькою дитиною.

Користувачі трактували це як свідоцтво про його шлюб. А тому після видалення кадрів звинувачували його в невірності. Вже пізніше стало відомо, що у Ісаака є доросла дочка та маленький син. Але статус його залишався холостяцьким.

Ані Лорак розкрила, які в неї стосунки з коханим зараз

Ані Лорак розкрила, які в неї стосунки з коханим зараз

Кароліна у своєму великому інтерв’ю зізналася, що не поспішає форсувати події в стосунках. Зокрема, стало відомо, що вже 2 роки вони будуть стосунки на відстані, а зустрічаються то в Іспанії, то в Росії, то в подорожах.

При цьому зірка останнім часом почала світити обручку на безіменному пальці. Артистка її не знімає. Але про заручини не повідомляє. І так само Ісаак не носить жодних прикрас. Днями артистка опублікувала свіжий знімок зі своїм коханим, і дійсно тренер собі не зраджує.

Ані Лорак розкрила, які в неї стосунки з коханим зараз

Нагадуємо, що 2022-го Ані Лорак зникла з інформаційного простору на півроку. Артистка не давала жодних коментарів, інтерв’ю, а також видалилася з соціальних мереж.

Подейкували, що Кароліна ховається на батьківщині свого колишнього чоловіка Мурата, і нібито взагалі перебуває в його будинку. Про це також свідчило безліч контенту, який публікував сам Мурат. Зокрема, його дочка Софія також постійно знаходилася в Ізмірі.

Після повернення Кароліні вдалося ще більше вразити своїх співвітчизників, адже під час інтерв’ю вона наговорила багато про свою батьківщину, і багато чого українцям вельми не сподобалося.