|
30.06.2024 21:59

Як виглядає вдівець Ніни Матвієнко? Художник з’їхав від своєї дружини і жив окремо, а тепер сумує за нею

4 роки тому Ніна Матвієнко дала ексклюзивне інтерв’ю, яке було пов’язано з її розлученням. Артистка до глибини душі вразила публіку, заявивши, що вирішила розійтися зі своїм благовірним, з яким прожила в шлюбі більше 40 років. Складалося враження, що це злий жарт.

Але артистка не приховувала свого великого розчарування. Її благовірний Петро Гончар з’їхав з дому та закрився у своєму будиночку на дачі, де займався живописом. Як відомо, він являється художником, тісно пов’язаний з творчістю і сам по собі вельми творча людина.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її батько

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її батько

Ніна Митрофанівна була вельми жорстка у своїх висловлюваннях, і не залишала навіть жодного простору для домислів та фантазій. Все складалося у картину, яка демонструвала, що співачці увірвався терпець.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її батько. Петро Гончар

Однак, все налагодилося. І незабаром Ніна Митрофанівна з чистим серцем повідомила про те, що дуже шкодує про сказане. Мовляв, наговорила згаряче.

Пізніше зірка також розповіла, що виявляється Петро важко сприймав сенсорне навантаження. Тобто в будинку постійно була велика кількість людей, і саме тому він вирішив жити в самітництві. Ніна Митрофанівна це прийняла.

Зараз вже Петро Гончар повернувся додому і допомагає дочці та зятю справлятися з онучкою Ніною, яка свого часу була названа на честь своєї бабусі. Чоловік став опорою сім’ї.

З моменту похорон його дружини і до сьогодні Петро Гончар не дає жодних інтерв’ю та коментарів. Власне, і раніше він був дуже закритий образ життя і не спілкувався з журналістами.

Нагадуємо, що після смерті співачки залишився величезний триповерховий маєток, в якому раніше жила вся сім’я. Нині там також проживають Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Ніна Мірзоян, а також Петро Гончар. Старша онучка художника Уляна декілька років тому з’їхала від сім’ї.