Рубрики: Фото та відео
06.07.2024 13:43

Як виглядає єдиний онук Софії Ротару? Вийшов неймовірним красенем з довгим волоссям та модельними вилицями

Як виглядає єдиний онук Софії Ротару? Легенда естради спадкоємець вийшов неймовірним красенем з довжелезним волоссям та розкішними вилицями.
Поділитися

Свого часу Софія Ротару не вважалася найпершою красунею в шоу-бізнесі, але з часом все ж таки отримала надзвичайну порцію уваги через свою аристократичну і елегантну зовнішність.

Софія Ротару показала, як виглядає її онук Анатолій

Софія Ротару показала, як виглядає її онук Анатолій

Втім, онуки зірки здебільшого успадкували все ж таки вроду своєї матері Світлант, яка в свою чергу неодноразово порівнювалася зі свекрухою. В пресі писали, що жінки дуже схожі між собою, і Руслан обрав собі кохану, орієнтуючись на вроду матері.

Анатолій – вже дорослий чоловік зі сформованими звичками та поглядами на життя. Зокрема, він активно займається музикою і намагається підкорити шоу-бізнес. На даний момент він робить це не в Україні, а в Європі, постійно змінюючи своє місцеположення. Чоловік виходить на зв’язок то з Франції, то з Великобританії. Він прекрасно володіє мовами, має безліч корисних знайомств, а також неймовірну зовнішність, яка допомогла би йому також побудувати модельну кар’єру, як у його рідної сестри Софії.

Але все ж таки чоловік здебільшого зорієнтований саме на музичну індустрію, але на електронну музику. У цьому питанні бабуся йому допомогти не може, адже знається на народних мотивах та популярній культурі.

Сестра Анатолія також якийсь час намагалися розпочати музичну кар’єру, але потерпівши невдачу вирішила більше не випробовувати долю і подалася в моделі.

Анатолій 2 роки тому також повністю відійшов у тінь, адже потрапив у скандал з втечею з України. Йому далеко не одразу вдалося виїхати в Європу, а тому стало відомо, що його з батьком Русланом затримали на кордоні під час спроби нелегально перебиратися на ту сторону.