Рубрики: Фото та відео
07.07.2024 13:45

“Що тут сказати… Спіймали”: Вітер вперше показав свого маленького сина, і на цей раз “мама” – не Каменських

Відомий український виконавець Геннадій Вітер ніколи не показував свою родину. Проте, чоловік вирішив зробити виключення та виклав у мережу фото з сином.
Поділитися

Відомий співак Геннадій Вітер майже не обговорює своє особисте життя. Чоловік настільки приховує свою кохану та дітей, що у шанувальників з’явився привід підозрювати його у романі з Настею Каменських. Однак, всі чутки були розвінчані, коли зірки повідомили, що вони не коханці, а куми, адже разом похрестили дитину.

Нещодавно, чоловік переступив через свої принципи та повідомив, що його серце зайняте. Також, він зізнався, що має двох дітей. Проте, більше інформації шанувальники не дочекалися. Особистість коханої, вік та стать дітей, Вітер не розкрив. В інтерв’ю для “ЖВЛ“, чолові запевнив, що публіка ніколи не побачить їх обличчя.

Геннадій Вітер вперше показав свого сина

Але, схоже, що співак змінив своє рішення. На його сторінці в Instagram, з’явилися свіжі фото з відпочинку. Поруч з відомим артистом на знімку позує хлопчина, дуже схожий на Геннадія. Схоже, що Вітер зміг викроїти трохи часу для родини та провести з ними декілька днів, лежачи під сонечком.

“Знаходити час… на все;) і що тут сказати… спіймали”, – підписав фото чоловік.

Геннадій Вітер вперше показав свого сина

На жаль, крім цього одного фото чоловік нічого не опублікував. Тож, шанувальникам залишається тільки додумувати інформацію про кохану та другу дитину артистка. Можливо, колись співак розповість по них детальніше, проте зараз залишається тільки очікувати.

Нагадаємо, раніше Геннадій висловився про свого екс-друга Олега Винника. Чоловік у шоці від поведінки артистка та не розуміє, чому він перестав спілкуватися зі своїм оточенням. Він вважає, що Олег вчинив несправедливо по відношення до своїх друзів та шанувальників, коли зник з медійного простору.

Геннадій Вітер висловився про Олега Винника