Рубрики: Фото та відео
08.07.2024 13:56

Вакарчук не хотів, але всі побачили: як виглядає жінка, яка народила йому двох дітей – волосся як у Хюррем

Святослав Вакарчук не хотів, але всі побачили, як виглядає жінка, яка народила йому двох дітей. У нової дружини співака розкішне волосся як у Хюррем.
Поділитися

Святослав Вакарчук 20 років зберігав статус ідеального сім’янина, який доклав чимало зусиль, щоб зберегти приватне життя подалі від людських очей, піклувався про падчерку як про рідну дитину, а також створив безліч неймовірних композицій, що присвятив коханій дружині.

Цей образ був надзвичайним чином порушений. Команда зірки повідомила про те, що він розлучився зі своєю дружиною Фонарьовою. Хоча досі невідомо, чи були вони взагалі офіційно розписані. Ходили чутки, що пара зробила це після 2010-го. Але ніякого підтвердження цій інформації не було.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його нова дружина

 Святослав Вакарчук показав, як виглядає його нова дружина

Так само незрозуміло, коли матір його первістка Івана увійшла в життя творчої родини. І взагалі, чи це було так? Часто музиканти розповідають про розставання лише тоді, коли на горизонті з’являється нове кохання, і необхідно дати пояснення публіці. Наприклад, це сталося з Юрієм Горбуновом, який заговорив про розлучення з колишньою дружиною лише через 2 роки, і лише після новини про вагітність Каті Осадчої.

Святослава Вакарчука неодноразово намагалися звинувачувати у зраді. Здебільшого публіка поставилася буквально до таймінгу його повідомлень щодо змін в особистому житті.

І вже незабаром стало зрозуміло, що матір’ю його первістка є ніхто інша, а продюсерка Євгенія Яцута. Через рік стало відомо про її наступну вагітність. На цей раз в родині з’явилася дівчинка, яка отримала ім’я Соломія. Варто відзначити, що Євгенія вже перебувала у шлюбі і також має дочку від перших стосунків на ім’я Софія.

Колишня дружина Святослава жодного разу не дала ніяких коментарів чи пояснень, і повністю зачинила до себе двері, проживаючи закрито і без преси та глядачів. Інсайдери повідомляли, що жінка дуже важко пережила розставання.