Рубрики: Фото та відео
08.07.2024 21:26

Як виглядає екс-чоловік Віри Брежнєвої, якого вона проміняла на невірного Меладзе: немолодий, але мільйонер

Як виглядає колишній чоловік Віри Брежнєвої, якого вона проміняла на невірного Костянтина Меладзе? Екс-обранець зірки немолодий, але мільйонер.
Поділитися

Історію віру Брежнєвої одразу ж зробили піар-ходом, а тому її біографія була завжди доступна для широких мас. Для когось вона була надихаючою, для когось просто нагадуванням, що дива стаються.

І все ж таки, основним компонентом успіху зірки була впертість та впевненість в собі. А далі все складалося із важкої безперервної праці. Врешті-решт, Віра пішла з жіночого гурту і стала сольною виконавицею. І вже на той момент вона була дружиною знаменитого бізнесмена та мільйонера Михайла Кіпермана.

Від нього вона народила свою другу дочку. І він вже віддав своє прізвище своїй падчерці. Здавалося, що їхній тандем надзвичайно щасливий та гармонійний, однак за невідомої причини пізніше пара розсталася, а Віра Брежнєва вийшла заміж за Костянтина Меладзе, коханкою якого було багато років.

Віра Брежнєва показала, як виглядає її колишній чоловік Кіперман

Віра Брежнєва показала, як виглядає її колишній чоловік Кіперман

Досі невідомо, чи зраджувала Віра своєму чоловіку, або ж все ж таки одразу знайшла втіху в обіймах свого продюсера після розставання з благовірним.

Тим не менш, Михайло веде закритий образ життя, не дає інтерв’ю на особисті теми, і ніколи не обговорював свою дружину на широку публіку. Згодом поруч з ним з’явилася молода та красива обраниця, тож чоловік надовго горював через свою втрату.

Віра Брежнєва показала, як виглядає її колишній чоловік Кіперман

І судячи з усього, екс-коханні змогли розстатися на хорошій ноті, адже віра у своїх інтерв’ю завжди згадувала про колишнього чоловіка з теплом. Тим паче, що у них залишилася спільна дочка, яка однаково сильно була прив’язана як до матері, так і до батька.

Нагадуємо, нещодавно стало відомо про розлучення Віри з продюсером Костянтином Меладзе. Причина розставання досі невідома. Однак подейкують, що все сталося через події в Україні та різні позиції на рахунок подальшого шляху подружжя.