Рубрики: Фото та відео
09.07.2024 21:43

Який вигляд має старша донька Могилевської? Красуня з кучерями здивувала прийомну матір своїм розумом

Який вигляд має старша донька співачки Наталії Могилевської? Красуня з кучерями здивувала прийомну матір своїм розумом, а також ставленням до життя.
Поділитися

В ніч між 2023-м і 2024-м Наталія Могилевська вперше розповіла про те, що стала матір’ю. Виявляється, зірка взяла на усиновлення двох прекрасних дівчат. Вони рідні сестри. І можливо публіка ніколи не дізналася про це, якби не український блогер, який суто випадково побачив співачку в Києві разом з дівчинкою, їхня комунікація не залишила сумнівів на рахунок характеру взаємин матері та дочки.

Наталія Могилевська показала свою старшу дочку

Наталія Могилевська показала свою старшу дочку

Про своє материнство Наталія Могилевська заявила зі сцени. І варто відмітити, що для її фанатів це був дійсно великий новорічний подарунок. Тим паче, що користувачі постійно розпитували у зірки на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, чи розглядає вона можливість взяти дитину з спеціальної установи.

Примітно, що артистка ніколи не розповідала, чому сама не завагітніла. Зірка здебільшого говорила лише про те, що в неї просто немає поруч підходящого чоловіка для цього. Втім, зараз є Валентин, а також двоє прекрасних дівчат. Старша не хочу показувати свого обличчя, але не дивлячись на це Наталії час від часу може засвітити її у своєму мікроблозі у профіль що зі спини. Видно, що у дівчини каштанове кучеряве волосся, а зріст невеликий.

Окрім того Наталія Могилевська говорила про її надзвичайно зрілий розум. Зокрема співачка переживає, щоб дівчина все ж таки змогла насолодитися дитинством та підлітковими руками і не брала на свої плечі занадто багато.

А от молодшу Наталія Могилевська активно балує, і навіть цього не приховує. Наприклад, весною вона показувала, як приготувала для крихітки сюрприз. Судячи з усього, старша сестра дівчинка відчуває себе більш розслабленою, і все більше адаптується до того, що в неї нова родина.

Можливо, навіть через декілька років Наталія Могилевська все ж таки покаже, як виглядає її старша прийомна спадкоємиця.