Рубрики: Фото та відео
10.07.2024 09:43

35-річна Ксенія Мішина показала, що з нею трапилося в США через близьку подругу: аж перекинулася і впала

35-річна Ксенія Мішина показала, що з нею трапилося в Сполучених Штатах Америки через її близьку подругу. Акторка аж перекинулася і полетіла через спину товаришки.
Поділитися

Ксенія Мішина неодноразово говорила про своє бажання відвідати Сполучені Штати Америки, і нещодавно все ж таки змогла реалізувати поїздку своєї мрії, яка до того ж точно влетіла їй в копієчку. Так, зірка знаходиться там вже декілька тижнів, і змінила декілька штатів.

Артистка насолоджується відпочинком не тільки зі своїм маленьким сином Платоном, але і за близькою подругою, з якою їй судячи з усього вельми весело. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram кожного дня з’являються смішні відео, на яких жінки вражають своїм оптимізмом та любов’ю до життя.

Ксенія Мішина невдало повторила тренд та впала під час зйомки відео

 Ксенія Мішина невдало повторила тренд та впала під час зйомки відео

Зокрема, нещодавно Ксенія вирішила спробувати за подругою відомий тренд, на якому треба перекидувати партнера через спину. Втім, головною проблемою для Ксенії стало встати на ноги після трюку, що в неї вийшло далеко не одразу. Тож під час деяких спроб зірка просто падала на землю, інколи через свою подругу.

На щастя, ніяких травм обидві не отримали, і більше посміялися та насолодилися можливістю спробувати щось нове. Однак, такі веселощі не сподобалися публіці, яка вельми критично поставилася до відеоролику. Зокрема, в коментарях можна знайти масу не задоволених відгуків на рахунок того, що Ксенія дозволяю собі веселощі у той час, як її співвітчизники плачуть.

Нагадуємо, що колишній обранець сині Олександр також знаходиться в Сполучених Штатах Америки, куди емігрував 2 роки тому. На даний момент чоловік активно виступає там, і заробляє цим гроші. До сьогодні їм ще не вдалося побачитися, принаймні за офіційною версією, але можливо Ксенія розповість про їхню зустріч пізніше.

Тим паче, що обидва розповіли, нібито їм вдалося дійти консенсусу та компромісу, і їхній конфлікт завершився.