Рубрики: Фото та відео
12.07.2024 11:58

Одразу мінус 10 років: Леся Нікітюк зробила найзухвалішу стрижку літа і “обкарнала” чуб – вже не відрощує

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк зробила найзухвалішу стрижку літа і "обкарнала" чуб. Волосся вже не відрощує. Як зараз виглядає знаменитість?
Поділитися

Коли Леся Нікітюк тільки-но розпочала свій шлях до слави, то виглядала зовсім інакше. Публіка неодноразово говорила про те, наскільки швидко та круто зірка змінювалася, коли в неї з’явилися для цього мотивація, гроші, а також контакти найкращих спеціалістів у індустрії.

Так само були помітні шалені трансформації тіла. Телеведуча активно займалася спортом і досягла розкішних результатів у фізичній формі.

Леся Нікітюк кардинально змінила імідж та показала свою нову стрижку

Леся Нікітюк кардинально змінила імідж та показала свою нову стрижку

Але тренди не стоять на місці і зіркам постійно доводиться за ними слідкувати, і підлаштовуватися. Адже телебачення у цьому питанні нікого не шкодує. Леся так само вдається до змін в імідж, робить різноманітні зачіски, не відмовляє собі в експериментах як над волоссям, так і над макіяжем.

Зокрема, нещодавно вона показала свій новий образ. Леся опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька відеороликів, які зробила з салону. У кадрі вона постала з величезним чубом, який майже повністю закриває її лоба.

Леся Нікітюк кардинально змінила імідж та показала свою нову стрижку

Для походу до стиліста вона обрала розкішну сукню з чорним червоним кольором, а також продемонструвала свій манікюр.

Нагадуємо, що декілька років тому вперше назовні вийшли деталі особистого життя зірки. Богдан Беспалов заявив, що виявляється Лесі Нікітюк перебувала у тривалому романі з оператором, який так і не завершився весіллям. За його словами, зірка нібито розраховувала вийти заміж за свого обранця, але стосунки закінчилися 2022-го, коли чоловік вирішив втекти з країни, а Леся Нікітюк не погодилася та залишилася в Україні.

Втім, зірка цю інформацію цілком та повністю спростувала, і попросила своїх підписників не вірити всьому. Чи мала вона все ж таки роман зі своїм колегою по цеху досі невідомо.