Рубрики: Фото та відео
13.07.2024 10:54

Перевіряє, чи не висить: ексдружина Остапчука Христина Горняк здивувала підписників спекотним контентом

Шанувальники Христини Горняк цінують її за щирість зі своїми підписниками. Ексдружина Володимира Остапчука завжди чесно розповідає про різні аспекти свого життя.
Поділитися

От би хтось придумав спортивне лежання, яке б дозволило прокачувати всі групи м’язів за переглядом улюблених серіалів, читанням хороших книг чи цікавими бесідами з подругами! Але поки всі фітнес-тренери старанно ховають від нас цей секрет. Тому задля досягнення бажаного результату доводиться дуже багато працювати в тренажерному залі.

Звісно ж, декому фізична активність приносить неймовірне задоволення, тому пробіжка та присідання для них є не черговою задачею, яку треба виконати, а своєрідним відпочинком. Проте більшість людей занадто ліниві, щоб займатися спортом без зусиль. Ось і Христина Горняк, чиїй фізичній підготовці можна лише позаздрити, належить до цієї категорії.

Христина Горняк показала свої спортивні досягнення

Красуня зізнавалася, що у своєму житті вона здатна на все, окрім того, щоб щиро полюбити спорт. Тому для підтримки чудової форми їй доводиться докладати неймовірних зусиль не лише у фізичному плані, але й в емоційному, змушуючи себе дотримуватися режиму. Багато в чому успіхи Христини є заслугою її тренерки Надії Батрак, яка робить заняття цікавими.

Але іноді обставини складаються таким чином, що неможливо провести навіть найцікавіші тренування. Нещодавно Горняк була зайнята терміновими проєктами, а потім її спіткала слабкість, через яку вона на декілька днів повністю випала зі звичного графіку. В результаті накопичилися нагальні справи, тому протягом 2 тижнів Христина не займалася спортом.

Христина Горняк показала фото зі свого відпочинку

На власній сторінці красуня поділилася у всіх сенсах спекотними публікаціями та розповіла, що завтра поновлює тренування, оскільки хоче підтримувати себе в чудовій формі. На відео помітно, що за 2 тижні без спорту Горняк ані трохи не втратила своєї привабливості. Але за такою красою стоять місяці регулярної фізичної активності з різноманітними вправами.