Під’єднайте її до енергосистеми: ексдружина Остапчука Христина Горняк розповіла, що заряджає її на 100000%

Страждаєте від нестачі електроенергії? Тоді просто скористайтеся підходом Христини Горняк, з яким можете швидко зарядитися для всього, що вам потрібно.

Христина Горняк є однією з тих постатей, які здатні подарувати натхнення уже самим своїм життям. Ексдружина Володимира Остапчука пройшла через непростий процес розлучення, на який наважилася попри кохання до шоумена, та показала підписницям, що можна впоратися з будь-якою життєвою ситуацією. Важливо завжди залишатися собою та ніколи не поступатися власним “я”, своїми принципами.

Христина Горняк розповіла, що її заряджає
Христина Горняк розповіла, що її заряджає

Христина буквально випромінює позитив. Але не варто дивитися лише на обкладинку. Дівчина регулярно долає труднощі. Це можуть бути буденні турботи, робочі виклики чи раптова слабкість. Горняк демонструє, що вона, як і її підписниці, — звичайна людина. Тому кожна з нас може так само впоратися з власними проблемами.

Саме тому Христина створила проєкт “ORA”. Ним вона допомагає жінкам розвивати самосвідомість та розширювати власний світогляд. Горняк розповідає про те, що жити потрібно тут і зараз, що себе потрібно любити, а не критикувати. Христина обожнює життя та щоденно демонструє це. Їй дуже прикро, коли вона випадає з нього через хворобу чи інші труднощі. Але навіть це не дозволяє їй опустити руки.

Христина Горняк розповіла, що її заряджає
Христина Горняк розповіла, що її заряджає

Під час підготовки до нового заходу в рамках проєкту “ORA” нотаріусиня відчувала, що створила для себе занадто великий виклик. Але люди поруч з нею те мета, задля якої Горняк почала втілювати все в життя, заряджають Христину енергією на 100000%. Так, конвертувати цю енергію у вольти в розетці неможливо. Але вона дає дещо набагато цінніше — добро, бо дівчина прагне допомогти нашим захисницям.

Христину завжди підтримують її друзі. Задля неї подруги навіть проїхали 1500 км, щоб допомогти зі справами та збором в дорогу. Всі разом дівчата зупинилися в Ужгороді — одному з найулюбленіших міст нотаріусині. А вже скоро на шанувальниць Горняк чекає захід в Києві, організований нею з благодійною метою.

Христина Горняк розповіла, що її заряджає
Христина Горняк розповіла, що її заряджає

Схожі статті

“Вони мене прийняли”: дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки з його дітьми від попередніх шлюбів

56-річний Дмитро Гордон має досить насичене особисте життя. Чоловік став батьком для сімох дітей від чотирьох різних жінок. Чи змогла Олеся Бацман знайти спільну мову з ними усіма?