Рубрики: Фото та відео
15.07.2024 20:51

Ані Лорак показала, на кого проміняла Лілію Подкопаєву: повна протилежність куми, з якою вони посварилися

Ані Лорак показала, на кого проміняла свою колись кращу Лілію Подкопаєву, яка відвернулася від неї. Вона – повна протилежність куми, з якою вони не ладнають.
Поділитися

Ще декілька років тому Лілія Подкопаєва підтримувала близькі стосунки зі своєю кумою Ані Лорак. В той період артистка, до речі, ще й намагалася повернутися на українську сцену та зіштовхнулася з Тіною Кароль. Як розповів Олег Боднарчук саме завдяки поп-діві Кароліна не змогла повноцінно влаштувати свій камбек.

В неї ще була доволі помітна підтримка і артистка знаходила певне розуміння серед аудиторії. Але все кардинально змінилося 24 лютого. І варто відмітити, що навіть її кума Лілія Подкопаєва порвала з нею взаємини.

Ані Лорак показала, на кого проміняла Подкопаєву

 Ані Лорак показала, на кого проміняла Подкопаєву

Цікаво, що дружба перервалася мовчки. Кароліна нічого не написала своїй співвітчизниці, а вона не стала їй писати також. Режим цієї тиші продовжувався довго. Врешті-решт, стало зрозуміло, що їхня дружба повністю зруйнована.

Лілія Подкопаєва давала ексклюзивний коментар на цей рахунок і зізналася, що не розуміє хрещену матір свого сина. Але також визнала, що ніякого словесного конфлікту між ними не було. Ані Лорак тим часом дарма часу негає, і вільне місце, яка раніше належало гімнастиці, віддала іншій жінці.

Тепер на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являється інша приятелька, яка отримує масу уваги на свою адресу.

Ані Лорак показала, на кого проміняла Подкопаєву

Кароліна показала декілька знімків, які були зроблені в різні періоди та привітала близьку подругу з днем народження.

Нагадуємо, не так давно Кароліна показала, як виглядає її єдина дочка Софія. Співачка опублікувала свіжий кадр з спадкоємицею на честь її тринадцятиріччя. Стало зрозуміло, що за короткий проміжок часу дівчинка сильно змінилася, і це викликало справжній фурор в мережі, хоча багато хто почав звинувачувати співачку у зловживанні фотошопом. Пізніше стало зрозуміло, що кадри цілком реальні.