Рубрики: Фото та відео
19.07.2024 17:12

Рівно 50 хвилин: дружина ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка розсекретила, на скільки його “вистачає”

Христина Решетнік, яка є дружиною ведучого програми "Холостяк" Григорія Решетніка, майже годину обирала собі наряд, знімала відео і змушувала свого чоловіка нервуватися.
Поділитися

Відома дружина ведучого програми “Холостяк” Григорія Решетніка — Христина Решетнік розповіла усім скільки витримки є у її чоловіка і на скільки його “вистачає” поруч із нею. Такі зізнання вона зробила у своєму Stories в Instagram. Мати трьох дітей мала на увазі, що її чоловік був змушений чекати цілих 50 хвилин, поки вона одягнеться і збереться на сімейний захід. Григорій Решетнік уже був одягнений, повністю зібраний, і був готовий вирушати на День Народження до своєї похресниці Нікусі, якій уже 8 років. Але його дружина, як справжня леді, спізнилася майже на годину.

Дружина ведучого Холостяка Григорія Решетніка змусила чоловіка нервуватися

“Як думаєте, скільки мене чекав Коханий, поки я збиралась? Рівно 50 хвилин стояв повністю одягнений і чекав”, – написала в своєму блозі Христина Решетнік.

Далі вона зізналася, що все це сталося тому, що вона записувала для своїх підписників в Instagram Stories із купою переодягань. Чоловік все ж таки її дочекався. Вони взяли квіти і вирушили на свято.

“День Народження у похресниці — це завжди свято. У нас багато кумів, нас розкидало по всьому світу, хтось залишився в Києві. Тому для мене це велика радість бачити рідних, вітати і обіймати їх”, – написала дружина Решетніка.

Святкувати День Народження похресниці вони відправилися разом із своїми трьома синами. Вони тривалий час перебували на святі. На заході вони з’їли чимало їжі, але у їх животиках ще лишилося місце для десерту — чудового рожевого торту, який був випечений спеціально для їх похресниці.

Щодо відео, через яке Христина Решетнік спізнилася на зустріч до свого чоловіка, воно набрало чимало переглядів у мережі. На ньому Христина приміряла різні образи. Спочатку вона приміряла легкий вільний літній костюм темно-синього кольору. У ньому було б чудово ходити на різні заходи і прогулянки з дітьми. У такому одязі було б не жарко і досить комфортно. Але для свята і Дня Народження похресниці свого чоловіка, вона обрала костюм, який складається з літніх шортів і легкого піджаку. У ньому також досить комфортно, не жарко і зручно, але він виглядає трохи більш солідно і по-діловому.