Рубрики: Фото та відео
24.07.2024 22:20

Ірина Горова показала старшу дочку не від Потапа, а від його старого друга: ласкаво називає її “кішечкою”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала, як виглядає її старша дочка, що народилася не від нього, а від його старого друга Юрія. Вона вже кілька років живе за кордоном.
Поділитися

Коли Потап став відомим виконавцем, він вже був одружений з пані Іриною Горовою. На той момент про неї було відомо не так і багато. Вона народилася в родині професора, мала прекрасну освіту, швидко піднімалася кар’єрними сходами.

У шлюбі з Олексієм вона завжди нібито знаходилася в тіні, хоча чимало йому підказувала та допомагала в управлінні. Але швидко їхнє спілкування з пресою налагодилося, і завдяки цьому публіка змогла познайомитися з сім’єю поближче.

Тоді в родині тільки-но народився хлопчик Андрій. Зокрема, Ірина Горова виходила вагітною на червону доріжку та хизувалися майбутньою щасливою подією. В сім’ї вже була прекрасна дівчинка Наталія. І вона народилася не від Олексія, а від його старого друга Юрія Горового.

Ірина Горова показала, як виглядає її старша дочка

Ірина Горова показала, як виглядає її старша дочка

Досі залишається загадкою, що сталося між двома друзями та продюсеркою. Так само таємниця — як Ірині вдається зберігати прекрасні стосунки з колишніми чоловіками. Адже вони підтримують взаємини зі своїми дітьми, наносять візити додому до продюсерки і виконують батьківські обов’язки. Горова неодноразово називала себе найкращою екс-дружиною, і варто відмітити, що підтверджує цей статус не словом, а ділом.

Але час минає швидко. Її старша дочка Наталія вже давно виросла, вийшла заміж і емігрувала за кордон. Зараз вона проживає зі своїм чоловіком в Польщі, працює маркетологом і час від часу приїжджає до мами. Ірина Горова останнім часом почала називати її “кішечкою”.

Ірина Горова показала, як виглядає її старша дочка

Зокрема, днями вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри разом зі спадкоємицею. Наталія аніскільки не змінюється, виглядає все такою ж красивою та свіжою. І так само легко погоджується на публікації на акаунті матері. Наприклад, її молодший брат Андрій не надто полюбляє публічність.