Рубрики: Фото та відео
27.07.2024 21:55

37-річна Настя Каменських засвітила округлий живіт і не стала ходити навколо: давно чекала цього і щаслива

Настя Каменських у важливий в своєму житті день засвітила округле живіт та не стала ховати почуття від того, що з нею відбувається. Зірка давно цього чекала.
Поділитися

Поки фанати з нетерпінням чекали від Насті Каменських та Потап новину про майбутнє поповнення в сім’ї, пара будувала абсолютно інші плани. Так, що в 2021-у Олексій неодноразово сказав про те, що його благовірна мріє стати популярною в іспаномовних країнах. Здавалося, що їй доведеться поховати свою мрію у 2022-у, але артистка поставила на карту все і рушила до Іспанії, де зараз активно підкорює аудиторію.

Далеко не всім українським шанувальникам подобається, як артистка себе ставить, та з якими піснями виступає. Але судячи з усього, пара вирішила не випробовувати нові методи для досягнення бажаного, і почали діяти старою схемою: легкі хіти без навантаження.

Настя Каменських показала під час виступу округлу талію

 Настя Каменських показала під час виступу округлу талію

І судячи з усього, це працює. Настя Каменських отримала омріяне: нещодавно вона виступила перед своєю новою аудиторією у Юрмалі. На сцену вона вийшла у розкішній білій сукні з глибоким декольте. Також костюм для сцени підкреслив її талію та округлий животик.

Настя Каменських показала під час виступу округлу талію

Цілком можливо, що артистка може виношувати дитину, але вона зізнається, що такий ефект складається через декілька зайвих кілограмів, які вона набрала 2 роки тому. І поки що співачка не збирається від них позбавлятися. Зірка каже, що їй комфортно, і вона любить себе такою, якою вона є.

Примітно, що колись давно співачку вже підозрювали у вагітності. Зірка вийшла на червону доріжку разом з Потапом у дуже невдалі сукні. Тоді навколо цієї події стояв феноменальний шум. Але чим далі минає час, тим менше у шанувальників віри у те, що вони колись побачить малюка Насті та Потапа. Тим паче, що зараз активно пліткують про їхнє розлучення.

Нагадуємо, що скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, нібито Потап на даний момент зустрічається з кращою подругою Насті Каменських Анною Андрійчук.