Рубрики: Фото та відео
28.07.2024 16:00

“Пуповина”: 24-річна дружина Володимира Остапчука Полтавська показала УЗД-знімки майбутньої дитини

Популярний телеведучий Володимир Остапчук та підприємиця Катерина Полтавська чекають на появу першої спільної дитини. Батьків переповнює щастя, яким вони вирішили поділитися з оточуючими.
Поділитися

Відомий український шоумен Володимир Остапчук та його третя дружина Катерина Полтавська нещодавно повідомили про скоре поповнення. Настав час чергового УЗД, тож родина вирішила поділитися знімками, ще не народженого малюка.

Першою фото запостила Полтавська у своїх Instagram-сторіс. Вона показала, що дитина одна, вона здорова та розвивається в межах норми. Крім того, вона похвалила свою лікарку та подякувала їй за ретельне обстеження. За словами Катерини, вона досі не може повірити, що в її тілі зростає нове життя. Поки, батьки не знають на кого чекають, адже під час УЗД не вдалося побачити стать, дитинка прикрилася пуповиною.

“Сидить. Ось вам доказ того, що там одна дитина. І Вова, який кожного разу так посміхається, а я просто лежу в шоці, що там людина. Люблю нашу лікарку УЗД, вона мені кожного разу повний ТО проводить, все показує. Бо була декілька разів у інших, які казали щось типу “ось дитина, все добре, вставайте”. Мені таке не подобається. Я хочу, щоб називали малюком і раділи йому, як я. Схоже, “яжматір” уже увімкнулася”, – написала блогерка.

Володимир Остапчук показав УЗД-знімки своєї дитини

Крім того, жінка поділилася своїм самопочуттям під час вагітності. Виявляється, у Полтавської був сильний токсикоз, який супроводжував її до 13 тижня. Полтавську майже постійно нудило, тож перелік її продуктів був ретельно обмежений, а пересувалася містом вона з тазиком в руках (на всякий випадок).

Володимир Остапчук показав УЗД-знімки своєї дитини

Звісно, токсикоз це справа тимчасова, проте через його прояви Катерина навіть хотіла відмовитися від своєї мрії про трьох дітей. Але, нудота пройшла, а бажання стали багатодітною матір’ю повернулося.

“Звісно, що токсикоз буває не у всіх, але я теж вважаю, що краще знати, як буває і бути морально готовою. Бо якщо його не буде – буде вдвічі приємніше, а якщо буде, то вже будете знати як воно. Мені ще пощастило, що тільки до 13 тижня. Але воно все забувається. Я тоді казала, що ніякої другої дитини, а коли закінчився, то знову захотіла трьох. Це як з похміллям, на ранок кажеш що більше ніколи не будеш пити, а через два дні забуваєш”, – поділилася Катерина.

Володимир Остапчук показав УЗД-знімки своєї дитини

Попри складнощі в вигляді довготривалого токсикозу, жінка з нетерпінням чекає на появу своєї дитинки. За розрахунками лікарів, маленький Остапчук чи Остапчучка має з”явитися перед Новим роком.

“22.12. На новий рік вже будем з лялею (головне, щоб не на сам новий рік)”

Володимир Остапчук показав УЗД-знімки своєї дитини