Рубрики: Фото та відео
28.07.2024 16:59

Як Арсен Мірзоян повівся з Тонею Матвієнко насправді? На тлі чуток про розлучення фанати показали істину

Як Арсен Мірзоян повівся з Тонею Матвієнко насправді? Артисти потрапили на камеру у той момент, коли і не підозрювали, що їх знімають. Фанати стали свідками вельми цікавої сцени.
Поділитися

Останні декілька років в мережі активно пліткують про імовірне розлучення Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Чутки розпочалися з того, що співачка покинула коханого чоловіка і разом з дітьми рушила спочатку до Португалії, потім до Великобританії. Бачилися вони рідко. Окрім того, артистка у своєму інтерв’ю заявила, що вони пережили непросту кризу, яку їм все ж таки вдалося подолати.

З того моменту навіть преса ділилася здогадками, що в сім’ї не все гаразд. Але Тоня Матвієнко повернулася, ще й заявила, мовляв не дочекаєтеся, ми разом. Хтось повірив, а хтось – ні.

Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян ставиться до неї насправді

Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян ставиться до неї насправді

Але нещодавно пара показала реальну ситуацію у їхньому союзі, і зробила це цілком випадково. На особистій сторінці Тоні в соціальній мережі Instagram з’явився репост відеоролика, який був знятий іншою людиною.

У цей момент Арсен Мірзоян навіть не підозрював, що його зі спиною знімають на камеру. Поки його дружина виступала на сцені, він з любов’ю її також знімав на камеру.

Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян ставиться до неї насправді

На кадрах Арсен буквально зачарований своєю благо вірною, не відводить від нею погляду і робить все для того, щоб отримати хороший ракурс, і щоб його дружина була результатом згодом задоволена.

Нагадуємо, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян зійшлися приблизно 10 років тому. Пара познайомилася на зйомках вокального шоу, і на той момент чоловік був одруженим. Тим не менш, це не змогло завадити їхньому коханню. Після спільного концертного туру вони все ж таки вирішили залишитися разом. Арсен розійшовся з дружиною, залишивши їй майно.

Згодом молоді люди зіграли весілля і навіть стали батьками. З дітьми чоловіка Тоня прекрасно владнає, хоча колишня дружина досі його не пробачила за зраду.