Рубрики: Фото та відео
30.07.2024 16:33

Консервовані помідори та кава: зірка програми “Все буде добре” Надія Матвєєва показала “маленькі радощі”

У зірки програми "Все буде добре" Надії Матвєєвої є три щоденні радості в житті. Це щось запашне, їстівне, а ще те, що заспокоює і приносить користь рукам.
Поділитися

Українська телевізійна та радіоведуча, журналістка, редакторка Надія Матвєєва розповіла про свої маленькі радощі, які стали звичними в її житті. Саме в цих буденних речах вона знайшла певну красу. Про все це вона розповіла знявши і опублікувавши відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Найперше, що приносить радість зірці відомої програми “Все буде добре”, це горнятко кави з відчуттям тепла та аромату. До того ж, кожного дня! А можливо, Надія Матвєєва п’є каву і по кілька разів на день. А тому, приємних і релаксуючих моментів у неї ще більше.

Надихають знаменитість та дарують відчуття спокою мудрі цитати з книжок. Це робить думки Надії Матвєєвої спокійними. На відео вона показала, як любить по сидіти на затишному дивані в домашньому одязі та в зручній комфортній обстановці і по читати книгу. При цьому, спираючись спиною на комфортні подушки.

А як справжня українська жінка та господиня, журналістка бачить радість в домашній консервації на зиму. І це не жарт! Саме її зірка показала в своєму відео і зробила на цьому акцент. Воно і не дивно, адже в країні та в світі таке відбувається, що єдиним і стабільним у нашому житті зараз лишається саме консервація.

Дійсно, хто його знає, що воно буде далі. У світі продовжують розвиватися різні події. Але найголовніше — це “погода” вдома. Консервація чудово врятує від будь-яких відключень і завжди є готовою стравою до будь-якого столу.

“Маленькими радощами життя стають звичайні речі в яких ми бачимо красу”, – підкреслила сенс своєї думки і публікації свого мотиваційного відео Надія Матвєєва.

Крім цього, зірка додала, що її ще одна щоденна радість — це робити руханку для рук. Це їй лише на користь та в задоволення. Надія Матвєєва закликала всіх жінок знаходити те, що їх підтримує.