Рубрики: Фото та відео
31.07.2024 09:54

Суперблондинка і суперблондин: Козеріг Оля Полякова та Овен Melovin “здуріли” на зйомках на Новому каналі

Вайб останніх парт: відома співачка Оля Полякова та молодший за неї на 18 років Melovin, показали, що витворяли під час зйомок нового проєкту на Новому каналі.
Поділитися

Українська 45-річна артистка, співачка та блогерка Оля Полякова “сіла за одну парту” з Melovin, який на 18 років молодше за неї. Саме так вони пояснили все те, що між ними відбувалося під час зйомок нового талант-шоу “Неймовірні дуети” для Нового телеканалу.

Відео того, як Оля Полякова разом із молодим співаком “регочуть на всі 32 зуба” на своїй офіційній сторінці в соцмережі Instagram опублікував сам Melovin. Свій пост він підписав: “Ті самі на задній парті”. Також артист додав, що він обожнює Олю Полякову і поставив їй смайлик у формі серця.

“Пишіть у коментарях, а що Вам говорили вчителі?”, – поставив питання артист своїм відданим фанам-меловінаторам.

Кумедне відео з Олею Поляковою підписники Melovinа оцінили лише позитивними коментарями. Одна з найбільших прихильниць артиста Поліна написала, що саме заради отаких моментів і варто жити, адже дуркування рятує світ. Хтось взагалі написав, що те, що витворяли Полякова і Melovin на зйомках програми “Неймовірні дуети”, у багатьох робилося в школі навіть на першій парті, а не на останній.

“Смішно вам?! Ну давайте, всьому класу розкажіть, разом посміємося”, – задала ще більшого жару своїм коментарем одна з підписниць Melovin.

Чимало читачів відмітили, що Оля Полякова та Melovin своїм “дуетом” просто “запалили” це шоу, яке вже вийде на телеекрани цієї осені. Підписники співака навіть додумалися зазначити, що коли разом сидять Козеріг (Полякова за знаком зодіаку, – ред.) та Овен (Melovin за знаком зодіаку, – ред.) це просто гримуча суміш! І саме тому вийшло все те, що побачили користувачі соцмереж на відео.

“А ще в школі був файний той момент, коли ну зовсім недоречно було засміятися. У класі тиша, стримуєш себе, все наче добре і тут на тебе дивиться подруга таким цікавим поглядом. Ти терпиш, терпиш… і всьо, тоді сміх на весь клас”, – навели спогади викладеного відео Melovin на одну з його фанаток.

Слід зазначити, що Оля Полякова та Melovin були обрані в якості тренерів і журі для нового талант-шоу “Неймовірні дуети”. Участь в проєкті прийматимуть молоді та найкращі виконавці, які зможуть виступити на сцені з уже відомими співаками України. До команди тренерів також увійшли KOLA, MONATIK та гурт TVORCHI.