Рубрики: Фото та відео
01.08.2024 15:54

Талія як у Барбі: онука Софії Ротару розкрила секрет своєї стрункості і показала вправи для розкішної фігури

Знаменита модель Соня Євдокименко, яка є онукою Софії Ротару, показала найрізноманітніші вправи з йоги, які виконує кожного ранку. Саме це допомагає їй бути мега стрункою.
Поділитися

Відома модель Соня Євдокименко, яка є онукою української естрадної співачки молдавського походження Софії Ротару, показала, як та з чого починається її ранок. А також, що вона робить для того, аби бути неймовірно стрункою, прямо, як іграшкова лялька Барбі. Здається, що в природі такої тонкої талії, як у Соні Євдокименко просто немає. Але, вона приклад того, що така стрункість існує і її можна досягти. Єдине що, робиться це з докладанням величезних зусиль і довготривалої праці над своїм тілом.

Модель Соня Євдокименко кожного ранку, імовірніше всього, що на спільній сімейній віллі, займається йогою та медитацією. Це вона робить біля озера, де є багато кущів, дерев і відповідно – наявність свіжого якісного повітря. Як відомо, більшість людей, які займаються йогою, дуже стрункі та худі люди. Всі йогіни (йоги) практично, або зовсім не вживають м’яса, і їхній раціон харчування складається з овочів та фруктів.

Онука Софії Ротару Соня Євдокименко показала вправи для стрункої фігури

Соня Євдокименко виконує найрізноманітніші вправи з йоги. Від найпростіших до складних. Імовірніше всього, що цим вона займається дуже довго і професійно, оскільки дуже вправно, міцно і надійно тримається на “носочках”. А ще — навіть на “носочку” і при цьому на одній нозі. Всі вправи вона виконує граціозно — долоні рук та “носочки” ступнів витягнуті, розправлені та “натягнуті”. При цьому спина випрямлена, животик втягнутий, стегна напружені. Деякі вправи знаменита модель робить тримаючись не на “носочках”, а суто на одних “п’ятках”.

Онука Софії Ротару Соня Євдокименко показала вправи для стрункої фігури

Йогою займаються чимало знаменитих і відомих людей у всьому світі. Це не просто вправи та заняття “спортом”, це ціла система психопрактики. Насамперед, духовна, ментальна та фізична. Займатися йогою можуть навіть нерелігійні люди. Щоб практикувати ці вправи та медитації не обов’язково сповідувати індуїзм чи буддизм.