Рубрики: Фото та відео
01.08.2024 21:16

Молода дружина Віктора Павліка показала, як їхній син сказав перші слова після затримки мовлення: “Плачу”

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, як їхній син Михайло сказав перші слова після затримки мовлення. Блогерка на стримувала своїх емоцій.
Поділитися

Молода дружина Віктора Павліка Катерина останні 2 роки активно розповідала своїй публіці про непростий шлях, які їй довелося пройти. Зіркова мама зіштовхнулася з проблемою у розвитку свого первістка: Михайло не хотів говорити. Відбулося дуже багато обстежень, було відвідано безліч лікарів, всі вони давали різні висновки, але все ж таки Катерині вдалося знайти корінь проблеми.

Пізніше блогерка заявила про свій намір активно працювати над тим, аби у Михайла таки з’явилося бажання заговорити. Окрім того, вона наважилася на генетичний тест для того, аби зрозуміти, чи є імовірність, що у другої дитини також буде затримка у мовленні. Це пов’язано з планами блогерки незабаром завагітніти знову.

 

Катерина Репяхова показала, як її син від Віктора Павліка вперше заговорив

Катерина Репяхова показала, як її син від Віктора Павліка вперше заговорив

Кропітка праця завжди винагороджується. Нещодавно Катерина потішила публіку новиною про те, що її синочок заговорив. Так, їхній з музикантом малюк сказав перші слова. Варто відзначити, що Катерина водила Михася на нейрокорекцію, іпотерапію, дельфінотерапію, логопеда та зверталася до низки інших методів. Результатом тривалого шляху від мовчання до омріяних перших слів Катерина показала на ролику, який розмістила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нагадуємо не так давно Катерина розповіла, що виявляється її чоловік Віктор Франкович більше не хоче дітей. Ба більше, він не збирався ставати батьком і після смерті свого сина Павла. А як відомо, Катерина дізналася про свою вагітність якраз через декілька місяців після сумної події.

На даний момент Катерина має тверду позицію на цей рахунок і Віктор Франкович, судячи з усього, знову поступиться коханій дружині і вони стануть батьками.