Рубрики: Фото та відео
02.08.2024 20:59

Не вагітна Руслана Лижичко розповіла, як збирається досягти бажаного: таки наважилася усиновити дитину?

Відома українська співачка Руслана Лижичко 4 роки тому вперше заговорила про своє бажання стати матір'ю. Зірка навіть заінтригувала імовірною вагітністю, але щось пішло не так.
Поділитися

Вперше про бажання стати матір’ю Руслана Лижичко заявила 10 років тому. Тоді зайнятися цим питанням зірці не дозволили події в країні. Замість того, аби нарешті реалізувати свою мрію, гру слона вийшла у центрі Києва і приєдналася до своїх співвітчизників. Згодом все стало набагато складніше, і артистка навіть і не згадувала про бажання народити малюка.

Руслана Лижичко розповіла, як збирається досягти бажаного

Руслана Лижичко розповіла, як збирається досягти бажаного

2021-го Руслана знову заговорила про імовірний шанс стати матір’ю. Тоді ж вона заінтригувала публіку так, що більшість шанувальників були впевнені — вона вже вагітна. Але Руслані довелося спочатку спростувати дану новину, а потім пояснити, що вони лише працюють над даним питанням. Лижичко підкреслила, що спершу хоче народити свою дитину, але ще потім зайнятися усиновленням.

Її чоловік Олександр Ксенофонтов не оцінив бажання поділитися радісними новинами з публікою, і на цьому ґрунті вони навіть посварилися, про що Руслана розповіла особисто.

Лижичко пояснила, що чоловік хвилювався, що настільки особистим питанням співачка вирішила поділитися з усіма. І як виявилось мав рацію, адже пізніше Руслана знову втратили можливість досягти бажаного.

Руслана Лижичко розповіла, як збирається досягти бажаного

Тим не менш, у співачки вельми позитивний настрій та оптимізм. Руслана вважає, що якщо сильно прагнути до мети, то бажане буде отримане. Тим не менш, поки що її найбільша мрія все що залишається, наче підвішеною у повітрі.

Нагадуємо, що останні 2 з половиною роки Руслана Лижичко здебільшого займалася благодійною діяльністю та рушила у різноманітні концертні тури, де збирала гроші для захисників. А її особиста сторінка перетворилася на блог про Україну. Чоловік артистки Олександр Ксенофонтов постійно знаходиться за кадром, що деяких фанатів навіть тривожить.