Рубрики: Фото та відео
03.08.2024 09:08

Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс та не став ховати свої почуття: поки Руслан Сенічкін з Барбір далеко

Єгор Гордєєв припав до своєї партнерки по студії Нелі Шовкопляс та не став ховати свої почуття. Людмила Барбір тв Руслан Сенічкін у цей момент були далеко.
Поділитися

Єгор Гордіїв та Неля Шовкопляс насправді працюють не так вже й довго, але складається враження, що вони завжди були такими. Важко уявити цих двох ведучих в інших тандемах. Це той випадок, коли кастинг спрацював вельми добре, і для зірки підібрали ідеальну партнерку, яка ніби і сильно відрізняється, але насправді доповнює і колектив, і сам дует.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав роботу з Нелею Шовкопляс

Єгор Гордєєв показав роботу з Нелею Шовкопляс

В якийсь момент Єгор та Неля здавалися публіці такими гармонійними, що їх підозрювали у романі. Здавалося, що неможливо мати таку шалену хімію, при цьому не маючи жодних романтичних почуттів.

Тим не менш, це вельми стара історія для телебачення. Вкотре, зірки надзвичайно сильно спрацювалися, чим викликали плітки про можливий зв’язок. Доходило навіть до того, що Єгора підозрювали у батьківстві. Мовляв, діти Нелі надзвичайно на нього схожі. Але ведучі лише сміються з цього, адже нічого більше і не залишається.

Але чутки не стають на заваді їхній професійній роботі. Зокрема, нещодавно зірки знову поділилися розкішними фотографіями, на яких ніжно обіймаються.

У кадрі Єгор припав до Нелі та обійняв її за плечі. У цей момент Руслан Сенічкін та Людмила Барбір робили фотографії з іншої локації: на цей раз сюжет робити виїхали в місто вони.

Нагадуємо, що Руслана та Людмило також неодноразово підозрювали у любовних стосунках. В їхньому випадку все набагато складніше: журналісти дуже міцно дружать і дійсно проводять час разом поза студією. Окрім того, вони можуть організовувати спільні робочі поїздки.

Втім, за офіційною версією, не одружений і планувати сім’ю навіть не збирається. Людмила Барбір тим часом виховує сина Тараса і чекає на коханого вдома а так як він захищає Україну.