Рубрики: Фото та відео
04.08.2024 12:55

“Тримаю за тебе кулаки”: 38-річна Оля Цибульська вперше за довгий час показала молодшого брата-чемпіона

Відома українська артистка Оля Цибульська показала того, за кого ладна підтримувати в будь-якій ситуації. А вчора, йому як ніколи потрібна була підтримка близьких.
Поділитися

Популярна українська виконавиця Оля Цибульська не приховує свого життя. Жінка з задоволенням показує все у своєму фотоблозі. Син зірки частий гість в її дописах та сторіс, а от молодшого брата співачки шанувальники бачать не часто.

Проте, Оля вирішила виправити цю прикрість, тим паче, що для цього є прекрасний привід – перший бій Сергія Цибульського на професійному ринзі. Виявляється брат артистки два місяці тому почав займатися боксом, але вже нині він почав свій професійний шлях в цьому спорті.

“Сьогодні мій брат вперше вийде на професійний ринг. Віримо і вболіваємо! Хто хоче підтримати, приходьте зі мною в Палац спорту”, – написала жінка.

На жаль, чоловік не зміг перемогти супротивника, проте це не вплинуло на його стосунки з близькими. Родина продовжує підтримувати Сергія, ба більше він завжди буде чемпіоном для рідних. Цибульська зазначила, що в їх родині завжди ставилися з повагою до дітей та підтримували, як її, так і брата, тому в їх родині ніколи не було конкуренції.

“Це заслуга наших батьків, що між нами ніколи не було і не буде конкуренції. Я завжди всім серцем бажаю тобі найкращого, моя любов. Тримаю за тебе кулаки і пишаюсь всіма твоїми досягненнями більше ніж своїми. Сьогодні це був професійний ринг. Вперше в житті і на такому рівні! Ти наш чемпіон”, –  поділилася жінка.

Ольга Цибульська показала свого молодшого брата

Під дописом співачки вже красується коментар від її мами. Жінка підписується під кожним словом доньки та стверджує, що її діти – найкращі.

“Син кращий з синів мій у всьому! Підтримую всім серцем згідна з кожним словом. Я люблю й пишаюся вами кращі діти у всесвіті – наші з Павлом Петровичем. Люблю вас!”, – написала Наталія Цибульська в коментарях.

Ольга Цибульська показала свого молодшого брата